Cömertoğlu'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Genel 29.08.2018 15:47:13 0
Cömertoğlu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.08.2018 15:47
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu mesajında, Mustafa Kemal Atatürk’ün komutasında 26 Ağustos’da başlayıp 30 Ağustos 1922 günü zaferle sona eren Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile Türk Milletinin yıllar yılı süren esaret zincirini parçalayıp bağımsızlığına ne denli düşkün bir millet olduğunu tüm dünya milletlerine bir kez daha ispat ettiğini belirtti.
Mesajında büyük Türk Milletinin her türlü imkânsızlıklara karşın savaş meydanlarında yüreğindeki iman ve vatan sevgisi ile özgürlüğü bayraklaştırdığını vurgulayan Cömertoğlu mesajında, “Tarih sahnesine ismini altın harflerle yazdıran Türk Milleti’nin Ağustos ayı gerçek anlamda zaferlerle dolu bir aydır. 1071’de Alparslan’ın komutasında kazanılan Malazgirt Savaşı ile Anadolu’ya giren Türk Milleti, yine bir Ağustos ayında kendisine emperyalist güçler tarafından giydirilmeye çalışılan esaret gömleğini tüm haşmetiyle yırtıp, tüm dünyaya bağımsızlık dersi vermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk etrafında tek bir ses ve tek bir yürek olmayı başaran aziz Türk Milletinin elde ettiği 30 Ağustos Zaferi, bu asil milletin bağımsızlık yolunda destanlaştırdığı en büyük zaferdir. Bu zafer ile yüce Türk Milleti bağımsızlığını tüm dünyaya yeniden ilan etmiş ve bu zafer dünyada bağımsızlık mücadelesi veren birçok esaret altındaki millete güç vermiştir. Tarihimizi zaferlerle süsleyen şehitlerimize Cenab-ı Allah’dan rahmet diliyor, bizlere bu vatan toprağını yurt yapmak için mücadele eden başta cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı bölücü ve yıkıcı bölücü terör örgütlerine karşı yapılan mücadelede şahadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyorum" ifadelerini kullandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Ağrı 1970 Spor Kulübü, eksik kadroyla Silifke deplasmanında


Van Spor

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ