Çakır’dan ekonomik kurtuluş çağrısı

Anadolu Basın Birliği (ABB) Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, “Ümit ediyoruz Erzurum’da en kısa sürede sosyo-ekonomik kurtuluşu da yaşarız” dedi.Anadolu Basın Birliği (ABB) Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, “Erzurum

Genel 9.03.2019 11:24:56 0
Çakır’dan ekonomik kurtuluş çağrısı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.03.2019 11:24

Anadolu Basın Birliği (ABB) Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, “Ümit ediyoruz Erzurum’da en kısa sürede sosyo-ekonomik kurtuluşu da yaşarız” dedi.

Anadolu Basın Birliği (ABB) Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, “Erzurum’da Mart ayı düşman işgalinden kurtuluş demek. Ümit ediyoruz Erzurum’da en kısa sürede sosyo-ekonomik kurtuluşu da yaşarız” dedi.

Anadolu Basın Birliği (ABB) Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, Erzurum’un ilçeleriyle birlikte düşman işgalinden kurtuluşuna tanıklık eden Mart ayının, her yıl olduğu gibi bu yıl da yine milli coşkuya sahne olacağını söyledi. Konuyla ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Mehmet Musa Çakır, “101 yıl önce bu ayda milli kurtuluşumuz olmuş. En büyük arzumuz, ekonomik açıdan kurtuluşumuzu da görebilmemiz. Çünkü şehrimizin buna çok ihtiyacı var” diye konuştu.

ERZURUM ÖNEMLİ BİR MİSYONA SAHİP

Erzurum’un binlerce yıllık tarihi geçmişi boyunca hep önemli bir misyon üstlendiğini anlatan Anadolu Basın Birliği Erzurum Şube Başkanı Çakır, “Bu şehir medeniyetlere beşiklik etmiştir; çünkü tarihin seyrine yön vermek isteyenler kilit olarak bu kenti görmüşlerdir. Hakikaten de öyledir; Erzurum, Anadolu’nun önsözüdür, muhkem bir kalesidir ve güvenlik sigortasıdır. Erzurum’un binlerce yıllık tarihi boyunca sürekli ele geçirilmek istenmesinin altında yatan sebep de budur. Milli kurtuluşumuzu bundan 101 yıl önce elde ettik; şimdi sıra ekonomik kurtuluşumuza gelmiştir. Bunu da şehrin tüm katmanlarıyla birlikte hepimizin aynı anda istemesi gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANLARINA ÇAĞRI

31 Mart’ta yerel seçimlerin yapılacağını hatırlatan ABB Erzurum Şube Başkanı Çakır, “Göreve gelecek olan belediye başkanlarımız, sadece şehirleşme anlamında değil, Erzurum’un sosyo-ekonomik kalkınmasına da öncülük edecek adımlar atabilmelidir. Erzurum’un böyle bir yaklaşıma ve bunu mümkün hale getirecek vizyon projelere ihtiyacı vardır. Kentteki işsizlik sorununun çözümüne yönelik olarak yeni istihdam alanları oluşturulmalı ve özellikle de gençlerimiz maişet kaygısından kurtarılmalıdır. Şehrin kendine has potansiyelleri çok iyi bir biçimde değerlendirilmeli ve Erzurum eskiden olduğu gibi Anadolu’nun yeniden ticaret merkezine dönüştürülmelidir” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Milli güreşçi Sarıçiçek dünya üçüncüsü oldu


Van Spor

Malatya Voleybol deplasmanda, Nicer Hotel Voleybol evinde galip geldi


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Karaman FK: 0


Van Spor

Fenerbahçe'de Şok Karar: İrfan Can ve Cenk Tosun Kadrodan Çıkarıldı


Van Spor

Kars 36 Spor: 4 Şırnak Petrol Spor: 1


Van Spor

Nesine 3. Lig: Malatya Yeşilyurt Spor: 0 - Erciyes 38 Futbol: 0


Van Spor

Bitlis Spor 1916, Ağrı Doğubeyazıt’ı 1-0 mağlup etti


Van Spor

Necdet Ayaz, adının verildiği sahada eşiyle birlikte koştu


Van Spor

Tarihi Gece: Ay-Yıldızlılar Bulgaristan'da Fırtına Gibi Esti!


Van Spor

Arda Güler'den Coşkulu Mesaj: "Sesimizi Yer, Gök, Su Dinlesin!"


Van Spor

A Milli Takım'dan Bulgaristan'da 6 gollü tarihi zafer


Van Spor

Kars’ta sporun enleri ödüllendirildi


Van Spor

Yeşilyurtspor evinde ilk galibiyetini almak istiyor


Van Spor

Kars 36 Spor, Şırnak Petrol Spor karşılaşmasının hakemleri belli oldu


Van Spor

Okan Buruk'tan Berkan Kutlu Kararı: Galatasaray'da Yol Ayrımı


Van Spor

Yıldız Futbolcudan Jose Mourinho İtirafları: "Her Gece 'Miki, Lütfen Git' Mesajı Atıyordu"


Van Spor

Galatasaray Başkanı Özbek'ten Flaş Kerem Açıklaması: "TFF İnceleme Başlattı, FIFA ve UEFA Cezaları Var"


Van Spor

Erol Bulut, Süper Lig'e Antalyaspor ile Dönüyor: "2 Yıllık İmza"


Van Spor

Real Madrid'den Kritik Hamle: Nico Paz'ın Geri Dönüşü Arda Güler'in Önünü Kesecek mi?


Van Spor

Galatasaray, Okan Buruk ile Yeni Sözleşmeyi Açıkladı: "Resmileşti"


Van Spor

Galatasaray'da Transfer Rüzgarları: Icardi'nin Geleceği ve Barış Alper'in Yeni Sözleşmesi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ