Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın sağlık sponsoru Bayındır Sağlık Grubu oldu

- Bayındır Sağlık Grubu Genel Müdürü Sezai Sevgin: - 'Benim de bu yıl 9’uncu kez yarışmacı olarak katılacağım, bir açık deniz stratejik performans yarışı olan 33. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın bu yıl da sağlık spo

Genel 10.02.2021 09:57:15 0
Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.02.2021 09:57

İSTANBUL (AA) - Asya ve Avrupa kıtalarını kulaçlar ile birbirine bağlayarak, her yaştan sporseveri İstanbul Boğazında buluşturacak 33. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışının sağlık sponsoru, Türkiye İş Bankası grup şirketleri arasında yer alan Bayındır Sağlık Grubu oldu.

Bayındır Sağlık Grubu açıklamasına göre, grup bu yıl 33’üncüsü gerçekleşecek olan Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın beşinci kez sağlık sponsoru oldu.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından, 22 Ağustos pazar günü düzenlenecek dev yarışta atılacak her kulaç, Bayındır Sağlık Grubu’nun kaliteli sağlık hizmeti güvencesi altında olacak.

Geçen 4 yılda sporcuların sağlığına gösterdiği özen ve elde ettiği yarışma deneyimi ile öne çıkan Bayındır Sağlık Grubu, iki tam donanımlı sağlık çadırı, alanında uzman sağlık ekibi ve ambulansları ile tüm sağlık sorunlarına anında yanıt vererek yarışma boyunca Türkiye'den ve yurt dışından gelen hem sporculara hem de misafirlere kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunacak.

Bayındır Sağlık Grubu ayrıca sporcuları seçme yarışlarında da yalnız bırakmayacak.


- "Beşinci kez sağlık sponsoru olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz"


Bayındır Sağlık Grubu Genel Müdürü Sezai Sevgin, sağlıklı yaşamın en temel taşı olan sporun toplumda yaygınlaştırılmasının büyük önem taşıdığını belirterek, "Bayındır Sağlık Grubu olarak 29 yıldır tıbbi kalite ve etik ilkelerden ödün vermeden sağlık hizmeti sunarken, aynı zamanda sağlıklı nesiller yetiştirmek için de koruyucu ve önleyici sağlık hizmetlerine ilişkin çalışmalarımızı da sürdürüyoruz.

Bunun yanı sıra, koruyucu hekimlik yaklaşımı ve bakış açısıyla aktif bir yaşam tarzının ve sporun gündelik hayatın bir parçası haline getirilmesi ile daha sağlıklı yaşamanın mümkün olacağını vurguluyoruz. Bu kapsamda, benim de bu yıl 9’uncu kez yarışmacı olarak katılacağım, bir açık deniz stratejik performans yarışı olan 33. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın bu yıl da sağlık sponsoru olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Geçen yıl salgın koşullarında alınan tüm tedbirlerle başarılı bir yarış yaşandığını aktaran Sevgin, yarışın sağlık sponsoru olarak tüm tecrübelerini aktardıklarını kaydetti.

Bu yıl da dünyanın 56 ülkesinden yarısı yurt dışından olmak üzere 2400 sporcuyu misafir edeceklerini belirten Sevgin, "Ülkemizin en önemli spor etkinliklerinden biri olan bu organizasyonda, tüm sporcularımıza ve yarışmayı izleyecek misafirlerimize 5. defa sağlık hizmeti sunmaktan memnuniyet duyacağız. Bu zor pandemi dönemini hep birlikte aşacağız." diye devam etti.


- "Desteğinden dolayı Bayındır Sağlık Grubu’na teşekkür ediyoruz"


TMOK Başkan Yardımcısı ve Boğaziçi Organizasyon Komitesi Başkanı Nihat Usta da, bu yıl 33’üncüsü düzenlenecek olan ve gelenekselleşmiş hale gelen Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın Türkiye’nin ve İstanbul’un tanıtımına büyük bir katkı sağladığını belirterek, şunları kaydetti:

"33’üncüsünü düzenlediğimiz kültür ve spor camiasının birleştiği, dünyanın her yerinden ve her yaştan sporcunun katıldığı bu dev organizasyon sponsorluk desteğiyle daha da güçlenerek yoluna devam ediyor. Türkiye’de sağlık sektörünün önde gelen kurumlarından Bayındır Sağlık Grubu’nun bu sene de sağlık sponsoru olması bizi daha da güçlü kıldı. Desteğinden dolayı Bayındır Sağlık Grubu’na teşekkür ediyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ