Bitlisli fotoğrafçılar Malatya'da Bitlis'i tanıttı

Genel 24.07.2018 16:20:07 0
Bitlisli fotoğrafçılar Malatya
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.07.2018 16:20
Bitlisli fotoğraf sanatçıları Özkan Olcay ve İsmail Araboğa, Malatya’da fotoğraf severlerle bir araya gelerek Bitlis ve Ahlat’ı tanıttılar.
Malatya Büyükşehir Kent Konseyinin davetlisi olarak kente gelen ve Hamit Fendoğlu Toplantı Salonunda gerçekleşen programda Bitlisli fotoğraf sanatçısı Özkan Olcay, “Tozlu Yolculuk”, “Kubbet-Ül İslam; Ahlat” ve “Objektifime Yansıyanlar”, Bitlisli fotoğraf sanatçısı İsmail Araboğa ise “Bitlis Hayattan Kareler” adlı fotoğraf sunumuyla Malatyalı fotoğraf sanatçıları ve fotoğraf severlerle bir araya geldi. Sunum sonrası fotoğraf sanatçıları Özkan Olcay ve İsmail Araboğa, fotoğraf severlere yönelik söyleşide bulundular.
Sunum sonrası çekmiş olduğu birbirinden güzel fotoğrafların hikâyesini anlatan Özkan Olcay, “Çekmiş olduğumuz her fotoğrafın bir emeği var. Objektifimize yansıyan güzellikleri ve yaşadığımız bölgeyi fotoğraf severlerin ve insanların görmesi için çaba sarf ediyoruz. Fotoğraf sanatını yapmamızın bir diğer amacı da yaşadığımız ili ve ilçemizi tanıtmaktır. Malatya’daki dostlarımıza ve fotoğraf severlere yaşadığımız bölgeyi ve Ahlat’ı tanıtmaya çalıştık. Oldukça verimli ve güzel bir program oldu. Davet ve ilgilerinden dolayı Malatya Büyükşehir Kent Konseyine, Fotoğrafçılık Çalışma Grubuna ve Malatyalı fotoğraf severlere teşekkür ediyorum” dedi.
Fotoğraf sanatçısı İsmail Araboğa da, Malatya’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bizlere bu imkanı tanıyan Malatya Büyükşehir Kent Konseyine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çok güzel bir etkinlikle Malatyalı fotoğraf severlerle bir araya geldik” diye konuştu.
Fotoğraf sunum ve söyleşinin sonunda fotoğraf sanatçıları Özkan Olcay ve İsmail Araboğa’ya plaket takdiminde bulunularak hatıra fotoğrafı çektirildi.
Fotoğraf sanatçıları Olcay ve Araboğa, ayrıca 2 gün boyunca Malatyalı fotoğraf severlerle birlikte Malatya ve ilçelerini fotoğrafladı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ