Bingöl'de şehir içi ulaşıma yeni güzergah

Genel 31.10.2018 16:30:11 0
Bingöl
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 31.10.2018 16:30
Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, ulaşımda sorun yaşayan Yaşamkent sitesi ve Yeşilyurt Mahalle sakinlerinin toplu taşıma talepleri doğrultusunda Yeşilyurt Mahallesi’ne hat verildiğini belirtti.
Yaşamkent Sitesi’nin, belediye mücavir alanı içerisinde olmamasına rağmen vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için hat oluşturduklarını ifade eden Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “Bu sitenin yapım ruhsatı ve diğer izinleri İl Özel İdaresi tarafından verildi. Burada İçmesuyu ve kanalizasyon hizmetleri de doğru planlanmamış durumdadır. İl Özel İdaresi’nin sorumluluk alanında olmasına rağmen vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için uğraşıyoruz. Hemşehrilerimizin mağdur edilmemesi adına ulaşım sorununu çözüme kavuşturduk” dedi.
2 kilometrelik güzergahın 7 farklı noktasında durak oluşturulduğunu dile getiren Barakazi“Özellikle 320 haneli Yaşamkent Sitesi sakinlerinin yoğun bir talebi vardı. Bu hususta site sakinleri, Aşağı Akpınar Köyü ve Yeşilyurt Mahallesi sakinleriyle birkaç kez toplantı yaptık. Vatandaşlarımızın ulaşım sorununu gidermek için Zabıta Müdürlüğümüz ve S.S 18 Nolu Şehir içi Hat Minibüsleri Kooperatifi ortak çalışma yürüterek, güzergah oluşturdu. Yeni güzergahla birlikte özellikle Yaşamkent Sitesi sakinlerinin ulaşım sorunu çözülmüş oldu. Güzergahta oluşabilecek olumsuz durumlarda ivedilikle çözülecek. Önümüzdeki süreçte birkaç noktaya bekleme durakları da kurulacak”diye konuştu.
Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Murat Önver ise, Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin mahallenin sorunlarından birine daha eğilim göstererek çözüme kavuşturduğunu söyledi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ