BB Erzurumspor yönetimine hayırlı olsun ziyareti

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, BB Erzurumspor kulübünü ziyaret etti.Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ve yönetimine “Hayırlı olsun” dileklerini ileten Taşkesenligil, “Kulübümüzün Süper Lige kadar yükselmesind

Genel 17.01.2019 15:26:57 0
BB Erzurumspor yönetimine hayırlı olsun ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.01.2019 15:26

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, BB Erzurumspor kulübünü ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ve yönetimine “Hayırlı olsun” dileklerini ileten Taşkesenligil, “Kulübümüzün Süper Lige kadar yükselmesinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen lokomotif oldu. İnşallah, Süper Ligin gediklisi olacağız” dedi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, beraberindeki kurmayları ile BB Erzurumspor’un yeni yönetimine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

5 Ocak’ta yapılan Kongrede göreve gelen Başkan Hüseyin Üneş ve ekibine başarı dileğinde bulunan Taşkesenligil, Mavi-beyazlı takımın Atiker Konyaspor maçını kazanarak, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayacağına inandığını söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Mavi-beyazlı kulübün tüm Erzurum’un ortak değeri olduğunun altını çizerek, “BB Erzurumspor’un Süper Lige kadar yükselmesinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, bir lokomotif görevi üstlendi ve taraftarımızın da desteği ile bu noktalara geldik. İnanıyorum ki, BB Erzurumspor Süper Lig’in gediklisi olacak. Kulüp Başkanlığına seçilen Hüseyin Üneş ve yönetiminin de gayretli çalışmaları ve takıma yaptığı takviyelerle ligi ikinci yarı da en iyi noktada bitirebileceğiz. Şimdiden BB Erzurumspor’a Konyaspor maçında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile paydaş bir kurum olduklarının altını çizen BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, “İnşallah bundan sonra da birlikte güzel işlere imza atacağız” dedi.

GSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil ile kurmaylarının ziyaretinden bir hayli memnun kalan Üneş, “Yönetim olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri büyük bir heyecan ve şevk ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehir olarak başarılı ve Süper Ligde kalıcı olmak istiyorsak, yediden yetmişe herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Siyasilerimiz, bürokratlarımız, taraftarımız ve basınımız ile bütünlük içerisinde olursak başarı zaten kendiliğinden gelecektir. Zaten taraftarımızın takımına olan ilgisini dünyada bilmeyen kalmadı. Ayrıca şehirde çok şanslıyız ki, bir spor sever valimiz ve belediye başkanımız var. Bu bağlamda tüm Erzurumluları desteğe çağırıyorum. Şimdiden tüm taraftarlarımızı Atiker Konyaspor ile oynayacağımız hayati maça davet ediyorum” diye konuştu.

Ziyarette Genel Sekreter Ünsal Kıraç ve Muzaffer Şahin de hazır bulundu. GSİM’den ziyarete İdari İşler Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Tesisler Şube Müdürü Köksal Kaçmaz, Personel Müdürü Letif Arslan ve KYK Yurt Hizmetleri Müdürü Rıza Nurullah Hukkamlı da yer aldı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ