Battalgazi’de karla mücadele yoğun mücadele

Malatya’nın Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, ilçede teyakkuza geçti. Geçtiğimiz gece başlayan kar yağışı sonrası cadde ve sokaklarda karla mücadele ve tuzlama çalışmaları yürüten ekipler, 103 mahallede yoğun mesa

Genel 18.01.2021 14:54:42 0
Battalgazi’de karla mücadele yoğun mücadele
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 18.01.2021 14:54

Malatya’nın Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, ilçede teyakkuza geçti. Geçtiğimiz gece başlayan kar yağışı sonrası cadde ve sokaklarda karla mücadele ve tuzlama çalışmaları yürüten ekipler, 103 mahallede yoğun mesaisini sürdürüyor.

Malatya’da gece saatlerinde etkili olan kar yağışının ardından Battalgazi Belediyesi ekipleri, kar yağışının ilk anından itibaren teyakkuza geçti. Gece başlayan kar yağışıyla birlikte Battalgazi Belediyesi Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı tüm ekipler, karla mücadele için Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla sahada görevlendirildi. Yağış boyunca yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlemlerini artırarak sahada etkin mücadele gerçekleştiren ekipler, ilçenin 103 mahallesinde yoğun mesaisine devam ediyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Battalgazi’de işe gitmek isteyen vatandaşlar, açık olan yollarda herhangi bir sorun yada sıkıntı yaşamadılar. Öte yandan yayaların can güvenliği için özellikle kaldırım ve üst geçitlerde temizlik ve kar küreme çalışması yapılırken, gerçekleştirilen çalışmalar vatandaşlardan büyük takdir topladı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, kar yağışıyla birlikte karla mücadele ekiplerinin cadde, sokak ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmasına başladığını, ekiplerin titizlikle yürüttüğü çalışmalar sayesinde ilçede karın olumsuz etkilerinin ortadan kaldırıldığını söyledi. Başkan Güder, “Kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirmek için ilçemizin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir Belediyemizle birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz ve yaşanabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırıyoruz. Kar berekettir ama zaman zaman da olumsuzluklara neden olabiliyor. İlçemiz de bir olumsuzluk istemiyoruz ve bunun için de sürekli saha da olacağız. Gayret ve özverilerinden dolayı ekiplerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ