Başkan Yanılmaz, 'Belediye yönetimini hizmet yeri olarak görüyoruz'

Genel 25.09.2018 18:35:08 0
Başkan Yanılmaz,
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.09.2018 18:35
Eğitim hayatının önemli parçalarından birinin de eğitimin verildiği fiziki mekanlar olduğunu belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanımaz, “Belediye yönetimini gençlerimize, büyüklerimize ve kadınlarımıza bir hizmet yeri olarak görüyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Hankendi Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Çocuklarla bir araya gelen ve sohbet eden Başkan Yanılmaz, daha sonra belediye tarafından kazandırılan halı sahayı inceledi.
Okulun 5 yıllık süreçte yeni yeni tamamlandığını ifade eden Okul Müdürü Sedat Sinanç, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın hiçbir zaman desteğini esirgemediğini söyledi.
Eğitim hayatının önemli parçalarından birinin de eğitimin verildiği fiziki mekanlar olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “O fiziki mekanları eğitim öğretimle en başarılı noktaya taşımak da müdürlerimizin, öğretmenlerimizin ve sizlerin katkılarıyla olacak. Biz belediye yönetimini evlatlarımıza gençlerimize büyüklerimize kadınlarımıza ve çocuklarımıza bir hizmet yeri olarak görüyoruz. Sizler ne kadar başarılı olursanız bizler de o kadar mutlu oluruz. Türkiye’nin gelecekteki yöneticileri sizlerin arasından çıksın. Türkiye’nin gelecekteki siyasileri sizlerin arasından çıksın. Eğer biz yönetici olmak istiyorsak veya başarılı bir fert bir birey olmak istiyorsak yanımızdaki arkadaşlarımızdan daha fazla çalışmamız gerekiyor. Eğer bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan attığı adımlarda başarılı oluyorsa, bütün dünyanın önemli lideri oluyorsa, gittiği yerlerde ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyorsa işte bu çalışma irade ve azmin bir sonucudur. Bütün dünya mazlumlarına yardımcı olacak irade ve gayret bu okuldaki öğrencilerden çıkacak. Biz belediye olarak okullarda istenilen yere mescit, kütüphane ve halı saha yapıyoruz. Bütün ihtiyaçlarını karşılıyor ve öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz. Evlatlarımız iyi yerlerde okusun, güzel yerlerde ders çalışsın ve ibadet ihtiyacını istediği zaman yapsın diye yapıyoruz” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ