Başkan Şerifoğulları: “Güvenli ve konforlu ulaşım için çalışmalarımızı hızlandırdık”

Güvenli Ve Konforlu Ulaşım İçin Çalişmalari Hızlandırdıklarını Belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullari, “hızlı, Etkin Ve Kararlı Bir Şekilde Çalişarak, 11 Ana Başlıktaki 100 Projemizi Hayata Geçirecek, Elazığ’ımız

Genel 9.07.2019 16:46:00 0
Başkan Şerifoğulları: “Güvenli ve konforlu ulaşım için çalışmalarımızı hızlandırdık”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.07.2019 16:46

Güvenli ve konforlu ulaşım için çalışmaları hızlandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Hızlı, etkin ve kararlı bir şekilde çalışarak, 11 ana başlıktaki 100 projemizi hayata geçirecek, Elazığ’ımızı daha müreffeh, daha yaşanabilir bir şehir olma yolunda geleceğe hazırlayacağız” dedi.

Elazığ Belediyesi tarafından şehir içi ulaşım sorunlarını rahatlatmaya yönelik projeler doğrultusunda, şehir genelinde trafik yoğunluğunun asgariye indirilmesi amacıyla sürdürülen çalışmalar, aralıksız devam ediyor. Projeler kapsamında Fırat Üniversitesi Hastanesi bağlantısını sağlayan 620 metre uzunluğunda, 24 metre genişliğindeki Yahya Kemal Caddesi, 4 şeritten altı şeride çıkartılacak. DSİ Bölge Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen yol genişletme çalışmasıyla, cadde genişliği 32 metreye çıkarılarak, 3 geliş 3 gidiş şeklinde düzenlenecek. Altı şerit olarak hizmete sunulacak cadde üzerinde çalışmalara başlanırken, cadde asfalt serimi, kaldırım düzenlemesi ve duvar örümü çalışmalarının ardından hizmete alınacağı bildirildi.

Yollarıyla kaldırımlarıyla modern ve kaliteli bir kent oluşturmak amacı doğrultusunda şehrin dört bir yanında çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Şehrin trafik yoğunluğunu gidermek, sürücülere güvenli ve konforlu sürüş imkanı kazandırmak için ekipler çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor. Yahya Kemal Caddesi trafik yoğunluğunun en fazla olduğu güzergahlar arasında yer alıyor. DSİ Bölge Müdürlüğü ve okullara ait alanı 7 metre içeri çekerek, caddeyi 3 gidiş 3 geliş şeklinde düzenleyerek trafiği ciddi manada rahatlatacağız” dedi.

Şehrin doğu bölgesiyle bağlantısını sağlayan İtfaiye Kavşağı’nın yeniden düzenlenmesi amacıyla kısa süre önce başlattıkları çalışmaların da devam ettiğini vurgulayan Başkan Şerifoğulları, “Alanda hem sinyalizasyon hem de kavşağın yeniden düzenlenmesi amacıyla sürdürdüğümüz çalışmaların tamamlanmasıyla alandaki trafik yoğunluğu ciddi manada rahatlayacak. Ulukent Mahallesi ve Şehir Hastanesi arasında bağlantı sağlayan 500 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde olan ve altı şerit olarak düzenlenecek yeni yol çalışmasını da başladı. Alanda ekiplerimiz gayretli çalışmalarını sürdürüyor. Temel malzeme serimi ve tretuvar çalışmalarının ardından asfalt çalışmasını gerçekleştirerek hizmete sunacağız. Güvenli ve konforlu ulaşım için çalışmalarımızı hızlandırdık. Hızlı, etkin ve kararlı bir şekilde çalışarak, 11 ana başlıktaki 100 projemizi hayata geçirecek, Elazığ’ımızı daha müreffeh, daha yaşanabilir bir şehir olma yolunda geleceğe hazırlayacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor- 1461 Trabzon maçında düdük Hatice Aydın’da


Van Spor

Mustafa Sarıgül: "9 puan aldık ama bu sadece bir başlangıç"


Van Spor

Elazığ’da kaykay ve paten sporunda bir ilk


Van Spor

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

Vanspor PFDK’ya Sevk Edildi: Taraftarın Tezahüratı Cezaya Neden Oldu


Van Spor

Galatasaray evinde Bodo/Glimt ile karşılaşacak


Van Spor

Galatasaray Sahaya Galibiyet İçin Çıkıyor: Bodo/Glimt Maçı Kadrosu Netleşti


Van Spor

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ