Başkan Gürkan Tabip Odası Yönetimi ile bir araya geldi

Genel 31.10.2018 16:45:11 0
Başkan Gürkan Tabip Odası Yönetimi ile bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 31.10.2018 16:45
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Erol Karaaslan ve oda yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Erol Karaaslan ve oda yönetim kurulu üyeleri ile istişarede bulundu. Burada konuşan Malatya Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Erol Karaaslan, Başkan Gürkan’ın yaptığı çalışmaları yakinen takip ettiklerini belirterek, “Odamıza teşriflerinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başkanımızın çalışmalarını hekimler ve vatandaşlar olarak yakinen takip ediyoruz. Öncelikle eski Devlet Hastanesi’nin yerinin yeniden hastane olması için gayretlerini yakinen biliyoruz. Bu noktada da kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, katılımcı belediyeciliğe büyük önem verdiklerini belirterek, yapılan hizmetleri sosyal taraflarla istişare ederek hayata geçirdiklerini kaydetti. Malatya Tabip Odası ile her zaman istişare içinde olduklarını belirten Başkan Gürkan, “Tabipler Odası Malatya Şubesi bizim fikirlerinden, düşüncelerinden ilham aldığımız ve onları hayata tatbik etme noktasında önemli kazanımlar elde ettiğimiz bir meslek kuruluşudur. Biz İnönü Üniversite ile birlikte Türkiye’de ilk olarak geleneksel ve tamamlayıcı tıp anlamında İspendere İçmeleri’nin bulunduğu yerde şu anda 15 bin metre kapalı alanı olan bir rehabilitasyon merkezini bitirmek üzereyiz. Tabi bunu yaparken de İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi ile ortaklaşa yapıyoruz. Ve bu ortak çalışmanın en temel unsuru da oradaki geleneksel ve tamamlayıcı tıp uzmanlarımızın poliklinik ve tedavi odaları, onlarla ilgili geleneksel ve tamamlayıcı tıp ile ilgili rehabilitasyon anlamında, hizmet içi faaliyetlerin yürütülmesi anlamında, Türkiye’ye hitap edebilecek bir fiziki mekan hazırlanması noktasında bize çok destek vermişlerdir. Dolayısıyla bizler Malatya Tabip Odası’nda misafir olmaktan, onlarla birlikte olmaktan ve düşüncelerini paylaşmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ