Başkan Gürkan, muhtarlarla buluştu

Arapgir Muhtarlar Derneği üyesi muhtarları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Gürkan, dernek başkanı ve üyeleriyle Arapgir İlçesi’nde yapılan yatırım ve hizmetlerle ilgili fikir

Genel 2.03.2021 17:46:07 0
Başkan Gürkan, muhtarlarla buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.03.2021 17:46

Arapgir Muhtarlar Derneği üyesi muhtarları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Gürkan, dernek başkanı ve üyeleriyle Arapgir İlçesi’nde yapılan yatırım ve hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Malatya’nın tüm ilçelerinde 2020 yılını deprem ve pandemiye rağmen aktif bir şekilde geçirdiklerini aktaran Başkan Gürkan, 2021’de tüm ilçelerde kalan eksikliklerin giderileceğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arapgir Muhtarlar Dernek Başkanı Turhan Onar ve dernek üyelerini makamında kabul etti. Arapgir ilçesine yapılan yatırım, hizmet ve yapılacak olan projelerle ilgili fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede, dernek başkanı ve üyeler, Arapgir ilçesine yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür etti.

“Başkanımızı Arapgir’e davet ettik”

Arapgir Muhtarlar Derneği Başkan Turhan Onar yapılan hizmet ve yatırımlar sonrasında Arapgir’in çok büyük bir yükten kurtulduğunu ifade ederek, “Arapgir’e yapılan alt yapı çalışmalarından dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Başkanımızı uygun olduğu bir zamanda Arapgir’e davet ettik. Sağ olsun kendileri en kısa zamanda Arapgir’e gelerek muhtar arkadaşlarımızla bir araya geleceğini söylediler. Muhtarlarımızın istek ve taleplerini dinlemek ve yapılan çalışmaları yerinde görmek için ilçemizi başkanımız ziyaret edecek. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

“Sadece Arapgir değil tüm ilçelerde eksikleri gideriyoruz”

Arapgir İlçesi’nin Malatya’nın kadim ilçelerinden biri olduğunu dile getiren Başkan Gürkan ise “ Biz Arapgir’i, Kemaliye ve Ağın’ı farklı görürüz. Bu ilçeler kültürlü insan yetiştirme noktasında, Osmanlı Saraylarına vezir ve paşa yetiştirme noktasında önemli ilçelerimizdir. Geçmiş dönemlere ait hakikaten Arapgir ilçemize ait tarihi ve kültürel değerlerimiz miraslarımız yüksek ölçüdedir. Tarihi ve kültürel mirasın korunması noktasında da bölgede bulunan tabiat güzelliklerinin korunması noktasında da yine ilçemizdeki vatandaşlarımıza ve hemşerilerimize hizmet etme noktasında da bütün birimlerimizle yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Geçtiğimiz yıl Arapgir’de yaptığımız toplantıda yolla, suyla, altyapıyla, tarihi ve kültürel mirasımızla ve diğer çevre düzenlemesiyle ilgili değerlendirmeler yaptık. Bu hizmetlerin büyük bir kısmını geçtiğimiz yıl gerçekleştirdik. İnşallah bu yıl içerisinde kalan kısımları tamamlama noktasında muhtarlarımızın da davetine icabet etmek için geniş katılımlı bir toplantı yapacağız. Bu toplantıda Arapgir’e neler yapılmış, bu yıl neler yapılması gerekir, eksiklerimiz nelerdir, Büyükşehir olarak bizim neler yapmamız gerekir, ilçe belediyesi olarak neler yapılması gerekir, genel yatırımlarda devletimizin neler yapması gerekir bunların genel değerlendirmesini yapacağız. Yol noktasında merkez büyük bir kısmının asfaltlanması yapıldı. Özellikle kırsal kesimlerde yolların asfaltlama yapılmasıyla ilgili bu yıl için Mayıs ayının sonu ve Haziran ayının ilk haftası gibi asfaltlanmamış bütün yerleşim yerlerinin de asfaltlanması gerçekleştirilecek. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Sadece bu çalışmamız Arapgir ile sınırlı değil. Malatya’nın 13 ilçesinde bu yılın sonunda Büyükşehir Belediyemizin uhdesinde olan asfaltsız hiçbir yerleşim birimimiz kalmayacak. Çalışmalarımızın %75’ini geçtiğimiz yıllarda tamamlamıştık. Bu yıl içerisinde geri kalan kısımları tamamlayacağız” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ