Başkan Çınar, Voleybol Federasyonu Başkanı Üstündağ’ı ağırladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Voleybol Erkekler Kupa Voley Final Maçları için memleketi Malatya’ya gelen Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ’ı makamında misafir etti.Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Aki

Genel 14.03.2019 17:26:20 0
Başkan Çınar, Voleybol Federasyonu Başkanı Üstündağ’ı ağırladı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.03.2019 17:26

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Voleybol Erkekler Kupa Voley Final Maçları için memleketi Malatya’ya gelen Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ’ı makamında misafir etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ’ı Yeşilyurt’ta ağırlamaktan onur duyduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Türk sporuna büyük emekleri bulunan, hemşerimiz olmasından ayrıca büyük gurur duyduğumuz Akif Üstündağ Başkanımızı Yeşilyurt’umuzda, Belediyemizde ağırlamaktan kıvanç duymaktayız. Sayın Başkanımızın destekleriyle Malatya’da düzenlenecek olan Voleybol Erkekler Kupa Voley Finallerinin kentimizde organize edilmesinden büyük bir memnuniyet duymaktayız. Böylesine geniş ve büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor olmak bizim adımıza onur verici bir durumdur. Malatya daha büyük organizasyonları kaldıracak alt yapıya ve imkânlara sahiptir. Başkanımızdan bu anlamda söz aldık, bu bir başlangıç inşallah ilerleyen dönemlerde daha büyük organizasyonlar kentimizde düzenlenecektir. 15 Mart Cuma günü başlayacak olan final maçlarına katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Tüm sporseverleri de Malatya Merkez Spor Salonunda büyük bir çekişmeye sahne olacak maçları izlemeye davet ediyorum” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi olarak spora çok büyük destekler verdiklerini ifade eden Başkan Çınar, “Geride kalan beş yıllık dönemde kültürel, sanatsal, sportif, çevresel ve eğitim alanında hayata geçirdiğimiz devasa yatırımlar ve sosyal sorumluluk projeleriyle örnek ilçe hüviyetine ulaşan Yeşilyurt’umuzun gelişim ve büyüme sürecinde sportif alanda yaptığımız hizmetlerin büyük önemi vardır. Kentimizde futbol anlamında ciddi yatırımlar var, bunları da ciddi bir kazanım olarak hayatımızın her anında yakından hissetmekteyiz. Şehrimizin gururu, ortak değerimiz Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Ligde kalıcı olabilmesi adına Belediye olarak gereken desteği vermekteyiz.2014 yılında İl Özel İdarespor’un adını Yeşilyurt Belediyespor olarak değiştirdikten sonra sadece sekiz lisanslı sporcusu bulunan kulübümüzde şu anda 900’e yakın lisanslı sporcumuz bulunmaktadır. Kulübümüzde futbol başta olmak üzere 10 farklı branşta bin 500’e yakın sporcuyu barındırmaktayız. Yeşilyurt Belediyesi olarak gençlerimize daha fazla yatırım yapmak adına spora ciddi destekler sunmaktayız.” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt’un gönül dostu, bilgi ve birikiminin yanı sıra samimi bir Belediye Başkanına sahip olduğunu ifade eden Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ ise, “ Şunu gönülden paylaşmak isterim ki, Yeşilyurt, çok güzel ve değerli bir Belediye Başkanına sahip olduğu için çok şanslıdır. Malatya’nın bir evladı olarak Başkanımızla her zaman gurur duyuyoruz. Yeşilyurt bölgemizde hayata geçen Malatya Merkez Spor Salonumuz var, ancak böylesine güzel tesislerin boş olması beni açıkçası üzmektedir. Daha önce büyük bir organizasyon planlamıştık ancak bazı sorunlardan dolayı yapamamıştık. Belediye Başkanımız Mehmet Çınar ile Ankara’da ki bir ziyareti sırasında konuştuğumuzda kendisi ‘ Malatya’ya büyük bir organizasyon bekliyoruz, üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız’ demişti.Bu işte Malatya’ya sahip çıkmanın açık bir göstergesidir.Şahsım ve Voleybol Federasyonu adına kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.Yeşilyurt’un çehresini çok değiştirdiğine yakından şâhit oldum. Ben Malatyalıyım, Orduzuluyum, memleketimizi hiç terk etmedim, burada hemşerilerimle olmaktan gurur duyuyorum. Cuma günü başlayacak olan final maçlarımızda Türkiye’nin en üst liglerde yer alan sekiz takımı mücadele edecek, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Buradan şunun müjdesini vermek istiyorum; Voleybol A Milli Takımının 8 Haziran 2019 tarihinde Slovakya ile oynayacağı müsabakayı Malatya’ya verdik. Milli Takımımız bir hafta öncesinden Malatya’ya gelerek kampa girecek. Malatya’nın dünyaya nam salmış kayısılarından tadacak olan milli takım sporcularımız Malatyalı sporseverlerin vereceği destekle inşallah bu zorlu maçı kazanacaktır. Bu şehrin bir evladı olarak Milli Takım sporcularını buraya getirip kayısıdan tatmalarını istedim, inşallah burada güzel bir sonuç alacağız. İnşallah ilerleyen dönemlerde daha büyük organizasyonlarda hep birlikte olacağız” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ