Başkan Başsoy seçim çalışmalarına devam ediyor

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Işıkpınar Köyü ve Kurutilek Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Başsoy burada yaptığı konuşmada, AK Partinin 17 yıldır İktidarda olduğunu söyleyerek 'Allah’a hamdolsun yüzümüz.

Genel 20.03.2019 09:33:46 0
Başkan Başsoy seçim çalışmalarına devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.03.2019 09:33

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Işıkpınar Köyü ve Kurutilek Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Başsoy burada yaptığı konuşmada, AK Partinin 17 yıldır İktidarda olduğunu söyleyerek "Allah’a hamdolsun yüzümüz ak, başımız dik, gönlümüz pak olarak huzurunuzdayız" dedi.

31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler için çalışmalarını aralıksız sürdüren Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Işıkpınar Köyü ve Kurutilek Mahallesinde ki vatandaşlar ile bir araya geldi. Yapılan toplantıya AK Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferhat Bulut, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Kayser, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve AK Parti Yönetimi ile çok sayıda Köy ve Mahalle halkı katıldı.

Yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, ‘‘Işıkpınar Köyünün ve Kurutilek mahallesinin sorunlarını bildiğini ifade ederek, İmar, İçme suyu, doğalgaz ve ulaşım gibi sorunların olduğunu ifade ederek, yeni dönemde bu sorunların ivedilikle çözüme kavuşacağını’’ söyledi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise yaklaşan yerel seçimlerin Erzincan’a ve Ülkemize hayırlar getirmesini, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Başkan Başsoy, konuşmasına şöyle devam etti; "AK Partinin 17 yıldır İktidarda olduğunu söyleyerek Allah’a hamd olsun yüzümüz ak, başımız dik, gönlümüz pak olarak huzurunuzdayız. 2002 yılından bu güne kadar Erzincan’ımıza bir çok yatırım yapıldığını dile getiren Başkan Başsoy, ‘‘Üniversite, Havalimanı, Araştırma Hastanesi, Polis Meslek Yüksek Okulu Çarşı Mahallesi ıslahı, Taksim mahallesi ıslahı, Doğalgaz, Altyapı, toplu Taşımada dönüşüm, Et entegre tesisi, Çöpten enerji, Arıtma tesisi, Jeotermel Kaplıcalar, gibi bir çok hizmetin AK Parti döneminde yapıldığı, Esentepe, Cumartesi Pazarı, Ekşisu mesire alanındaki modern yenileme çalışmaları da AK Parti döneminde yapıldığına işaret ederek, Partimiz döneminde yapılan çalışmaları say say bitmez yapılan bu çalışmalar kolaylıkla yapılmadı. Belediyecilik açısından Erzincan 2004 yılından beri tarih yazıyor, bundan sonra da tarih yazmaya devam edecek. Biz kimseyi Karalayarak bir yere varmak istenmiyoruz, biz yaptıklarımız anlatıyoruz ve diyoruz ki yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

Başsoy, "Allah nasip ederse 48 proje ile huzurunuza çıktık, 48 projenin de kaynakları ayarlanmış durumda. Hayali bir şey söylemiyoruz, projemizi söylüyoruz, kaynağını da söylüyoruz" dedi.

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır ise Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a teşekkür ederek konuşmasına başlayıp, "Cemalettin Bey 5 yıldır sabah namazında başlayıp gece 11’de biten hizmet aşkıyla şehrimize ciddi manada katkı sağladı. Şimdi ise yeni bir seçim arifesindeyiz. Erzincan’a AK Parti döneminde yapılan hizmetler yüzyıla sığdırılamayan hizmetlerdir yani bu hizmetler 15 yıla sığdırıldı. Artık bundan sonra vatandaşlarımız gönül belediyeciliği ile göreceksiniz daha çok hizmet alacaktır" dedi.

AK Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, ise konuşmasında Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un Erzincan’a büyük hizmetler yaptığını ifade ederek, bundan sonra da yapılan hizmetler ile "Erzincan doğunun yıldız şehri olacaktır" dedi.

Milletvekili Karaman, Belediye projelerinin yanı sıra Hükümetin Kamu projeleri ile de Erzincan’ın hak ettiği yatırımları alacağını ifade ederek "Kurutilek’i, Işıkpınar’ı ve Erzincan’ı geliştirmek için Belediye Başkanımızla, iki Milletvekilimizle, Erzincan’ın değeri Binali Yıldırım’la Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından karşılıklı soru cevap şeklinde vatandaşların istek ve temennilerinin alınmasıyla program son buldu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ