Başkan Asya’dan açıklama

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, “Şehrimize minnet ve gönül borcumuzu; ‘egemen akıllara’ şakşakçılık yapmayı prensip etmiş, ‘ortak akıl birlikte yönetim’ şiarını hazmedemeyen bir anlayışa elbette ki kurban etmeyeceğiz” de

Genel 25.09.2019 10:22:52 0
Başkan Asya’dan açıklama
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.09.2019 10:22

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, “Şehrimize minnet ve gönül borcumuzu; ‘egemen akıllara’ şakşakçılık yapmayı prensip etmiş, ‘ortak akıl birlikte yönetim’ şiarını hazmedemeyen bir anlayışa elbette ki kurban etmeyeceğiz” dedi.

Başkan Asya tarafından yayımlanan açıklamada, “Çeyrek asırdan fazla bir süredir sürekli ertelenen, unutulan, üstüne paspas çekilen, birçok analiz ve tetkikte ciddi sağlık sorunlarına yol açtığı ön görülen şehrin kangren sorunu haline gelmiş içme suyu şebekesi dahil tüm alt-yapı çalışmalarımızı art niyetle farklı yorumlama ve çarpıtma beyanatlarla karalamaya çalışanların hesap ve amaçlarının çok iyi farkındayız. Aklıselim ve vicdanı hür her hemşehrimizin takdir ve desteğini almış bu devasa çalışmalarımızda her türlü riski göz önüne alarak, ne makam ne dönem ne de siyasi gelecek telaşı içinde olmadan elimizi, gerekirse gövdemizi taşın altına koyma inancıyla kentimizi ve hemşehrilerimizi bu kamburdan kurtarmaya ve modern bir şehir inşa etmeye azim ve kararlılıkla devam ediyoruz.

Doğduğumuz günden vereceğimiz son nefese kadar hayat hikâyemizin en önemli unsurunu temsil eden şehrimize, minnet ve gönül borcumuzu; ‘egemen akıllara’ şakşakçılık yapmayı prensip etmiş, ‘ortak akıl birlikte yönetim’ şiarını hazmedemeyen bir anlayışa elbette ki kurban etmeyeceğiz.

On yıllardır sağlıksız su şebekelerinden akan suyu içmek zorunda kalan hemşehrilerimizin yaşadığı sağlık problemlerini ve yapboz tahtasına dönüşmüş altyapı sorununu görmezden gelen anlayışın yüz yıllık su sorununu çözen Alparslan-2 Barajı’ndan kente su nakli projemizi ve sağlıklı yeni nesil şu şebekeleri döşeme çalışmalarımızı görmelerini beklemek abesle iştigalden başka bir şey değildir. Halkımız müferrih olsun. Ne bu anlayışa ne de bu anlayışı destekleyenlere takılmadan şehrimiz ve hemşehrilerimiz için çalışmaya, üretmeye ve kentimizi geleceğe taşımaya olan kararlılığımızdan ödün vermeden ilk günkü aşkla ortak akıl birlikte yönetim şiarıyla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ