Başkan Aksun, mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek muhtarların sorun, istek ve dileklerini dinledi.

Genel 10.12.2021 12:44:08 0
Başkan Aksun, mahalle muhtarları ile bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.12.2021 12:44

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek muhtarların sorun, istek ve dileklerini dinledi.

Belediye Aş Evi’nde gerçekleştirilen istişare toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve 73 mahalle muhtarı katıldı. Muhtarlar toplantısında, mahallelerde sürdürülen belediye hizmetleri de ele alınırken, 2022 programı da istişare edildi.

Belediye Başkanı Bekir Aksun, mahalle muhtarlarının belediye hizmetlerinin halka ulaştırılması yönünde oldukça önemli bir misyon üstlendiğini dile getirerek, göreve geldikten sonra sık sık muhtarlarla bir araya gelmenin sevincini yaşadığını ifade etti.

Belediye imkânlarıyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabası içerisinde olduklarını kaydeden Aksun, mahalle muhtarlarının getirilen bu hizmetlerde aksayan yönleri de bizzat kendisine ulaştırmak suretiyle verilen çalışmaların daha nitelikli hale gelmesini de sağladıklarını belirterek; “Erzincan’ımızı siz değerli muhtarlarımızla birlikte yönetiyoruz. Sizlerin talepleri doğrultusunda yapabildiklerimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Her muhtarımızın kendi mahallesinde etkin olmasını arzu ediyorum. Biz Erzincan Belediyesini yönetirken devraldığımız belde belediyelerimizle birlikte nasıl yakın iletişim kurabiliriz diye oralara sorumlular bıraktık ve onların vasıtasıyla muhtarımızla iş birliği içerisinde yapabileceklerimizi planladık. 15 yıldır hizmet bekleyen mahalleler olduğunu gözlemledik. Yunus emre Mahallesi, Kızılay Hocabey mahalleleri bunlara örnektir. Bunların dışında belli bir program dâhilinde diğer mahallelerimizin de ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. İhtiyaçlarınızı bire bir karşılıklı konuşarak netleştirip şehrimize, insanımıza daha güzel hizmet edebilmek için işbirliğini pekiştirmemiz gerektiği kanaatindeyiz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Binlerce gence dokunan proje: Değer Erzincan sahada


Van Spor

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ