Bakan Arslan, Kağızman'dan Muharrem İnce'ye göndermede bulundu

Genel 29.05.2018 12:15:05 0
Bakan Arslan, Kağızman
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.05.2018 12:15
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı için geldiği Kağızman’da muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye göndermede bulundu.
Muharrem İnce’nin, ‘Kanal İstanbul’u’, durduracağım, ‘bölünmüş yolları, köprüleri’ duracağım yerine fabrikalar yağacağım sözlerine karşılık veren Bakan Ahmet Arslan, “Allah razı olsun, Allah razı olsun. Muharrem İnce de duysun, onun gibi düşünenler de duysun, Kağızman meydanı diyor ki; 15 yıldır biz bu seviyeye kolay gelmedik, bundan sonra laf üstüne laf koyanlara değil, taş üstüne taş koyanlara yine emaneti vereceğiz. Yine hizmet almaya devam edeceğiz” dedi.
Kimin ne söylediğini Kağızmanlıların çok iyi bildiğine dikkat çeken Bakan Ahmet Arslan, “Kimin bu milletin derdiyle dertlen, hep bu ülkeyi daha ileriye taşımaya çalıştığını çok iyi biliyor. Muharrem İnce diyor ki, ben Kanal İstanbul’u durduracağım. Ben bölünmüş yolları durduracağım. Ben köprüleri durduracağım. Tünelleri durduracağım. Sonra o parayla fabrika yapacağım. Mübarek 15 yıldır Türkiye’de yapılan bu yolların yanı sıra, yapılan Havalimanlarının yanı sıra, yapılan fabrikalar bir gel de gör. Niye çünkü Türkiye diye bir dertleri yok. Türkiye’yi bilmiyorlar” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından 24 Haziran seçimlerinde Kağızmanlılardan destek isten Bakan Arslan, daha sonra AK Parti Kağızman seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. Arslan’a Kağızman ziyaretinde AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’da eşlik etti.
Bakan Arslan, Kağızmanlılara AK Parti Milletvekili adayları Prof. Dr. Yunus Kılıç ile A. Fetah Çetinkaya’yı da tanıttı.
Kağızman Meydanı’nı dolduran binlerce Kağızmanlı Bakan Ahmet Arslan’ı baba ocağında bağrına bastı. Arslan, daha sonra Kağızman’dan ayrıldı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ