Bahar Kalkanı’na ABB desteği

Anadolu Basın Birliği (abb) Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakir

Genel 3.03.2020 11:04:17 0
Bahar Kalkanı’na ABB desteği
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.03.2020 11:04

Anadolu Basın Birliği (ABB) Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce İdlib’de başlatılan Bahar Kalkanı harekatına tam destek verdi. Başkan Çakır, “Tehlike ve tehdidi ortadan kaldırmak için ayağınıza kadar gelmesini beklemeye gerek yok. Gidersiniz ve tehlikeyi yerinde bertaraf eder ortadan kaldırırsınız” dedi.

ABB Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, İdlib’de 33 Mehmetçik’in şehit düştüğü hain saldırıyı anımsatarak, “İşte bu hain saldırı bile bizim Suriye’de terörün, teröristin ve teröristleri destekleyen güçlerin kursağına ot tıkamamız için yeterli bir nedendir. Mehmetçik kanının aktığı o topraklar, ne kadar hain varsa hepsine mezar olacaktır. Türkiye ve Türk Silahlı Kuvvetleri bunu yapmaya muktedirdir, güç sahibidir” ifadesini kullandı.

Türkiye’nin Suriye’de bulunmasını ve söz konusu harekatı eleştirenlerin ise, meseleyi siyasi yönüyle değil, milli güvenlik yönüyle düşünmesi gerektiğini vurgulayan Mehmet Musa Çakır , “Meseleyi geniş ölçekte düşünmeyip eleştirenlerin yanında, bir de iyi niyetten uzak yaklaşımlarla eleştiri getirenler var. İşte onlar, Suriye’de mücadele ettiğimiz hainlerden farksızdırlar. Bizim asırlar boyunca talimli olduğumuz tek şey, hainlerle mücadele etmek oldu ve bunu da hep başardık. Bu mücadeleler ve zaferler serisine bir yenisini de Suriye’de ekleriz, olur, biter” diye konuştu.

“Milletimizin safı bellidir”

Yediden yetmişe herkesin ordusunun ve devletinin arkasında durması gerektiğinin altını çizen Anadolu Basın Birliği Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, “Milletin yeri bellidir, safı bellidir. Kendini bu millete ait hissetmeyenlerin yeri ise, alet oldukları ve iş tuttukları hainlerle birlikte yok olup gitmektir. İdlib’de şehadet şerbeti içen kardeşlerimiz, bizim şeref payemiz olmuşlardır. Gazilerimiz de, onurumuz ve gururumuzdur. Tüm imkanlarımızla ordumuzun ve devletimizin yanında olduğumuz gibi, dün olduğu şekliyle bugün ve bundan sonra da hainlerin karşısında durmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ