Aydemir: 'Hayır sahibi dadaşlara minnettarız'

Genel 24.01.2018 15:17:30 0
Aydemir:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.01.2018 15:17
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Hayatlarını Asım’ın neslini yetiştirmeye adamış işadamlarımız, eğitimcilerimiz ve hayır sahiplerine minnettarız. ‘ dedi.
HAYIRSEVER AZAK’A ZİYARET
İmam Hatip Okulları Platformu Erzurum İl Koordinatörü Tekin Pınar’la birlikte, Erzurum’a yeni bir imam Hatip Lisesi kazandırmak için yoğun bir çaba sarf eden İşadamı Raif Azak’ı ziyaret eden Milletvekili Aydemir, yaptırılacak olan imam Hatip Lisesi projesi hakkında bilgi aldı, görüş alış verişinde bulundu.
‘RABBİM NİYETİNİ MÜBAREK EYLESİN’
Milletvekili Aydemir, ‘Bir çelebi yürektir Raif Azak Bey. Helal-Haram tefrikinde zirve bir tüccar. Erzurum’un eşraf tarifine en yakışır simalarından. Yaptırmayı planladığı İmam-Hatip Okulu için, Platform Başkanımız Tekin Pınar beyle kendisini ziyaret edip, hem istişare ettik, hem de duasına yöneldik. Rabbim niyetini mübarek etsin’ dedi.
AYDEMİR’DEN 28 ŞUBAT VURGUSU
Ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmede, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Milleti oluşturan bireylerin manevi donanımı ne kadar güçlü ise devletin geleceği de o kadar parlak olur” tespitini paylaşan Milletvekili Aydemir, İnanç sahiplerine karşı sergilenen 28 şubat zulmünü hatırlatarak, ‘Milletimizi mukaddeslerinden ayırmak isteyenler her daim zelil, her daim rezil oldular.’ diye konuştu.
‘28 ŞUBATÇI ZALİMLER İNANÇLILARIN İZZETİ, KARŞISINDA MAĞLUP OLMUŞLARDIR’
‘28 şubatçı zalimler başörtülülerin iffeti, inançlıların izzeti, milli iradenin ismeti karşısında bir kez daha mağlup olmuşlardır.’ diyen Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Şunu bilesiniz ki, inancına güvenmeyenler inanç özgürlüğünden korkar, düşüncesine güvenmeyenler düşünce özgürlüğünden korkar. Benim başörtülü kızlarımın başörtülerinden niye korkuyorlardı? Katsayı engelini niye getirip de imam hatibin, meslek liselilerin önüne koydular? Bu bir yarış değil mi? Açın önünü koşsunlar ama maalesef bir neslin en az on yılını çaldılar. Ne oldu? Şimdi açıldı, yollar açıldı. Elhamdüllilah.’ tespitini aktardı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Ağrı 1970 Spor Kulübü, eksik kadroyla Silifke deplasmanında


Van Spor

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ