Arakan için yardım kermesi

Genel 25.09.2017 15:59:00 0
Arakan için yardım kermesi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.09.2017 15:59
Bitlis’in Tatvan Belediyesi ile ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruşlarının (STK) işbirliği ile Arakan için yardım kermesi düzenlendi.
Tatvan’ın Van Gölü sahilinde bulunan İşletme Parkı’nda düzenlenen yardım kermesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bir gün süreyle devam eden yardım kermesi sonunda elde edilen tüm gelirler, Arakanlı Müslümanlar yararına kullanılacak.
Düzenlenen yardım kermesine eşi Melek Aksoy ile birlikte katılarak destek sunan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Arakan’da yaşanan insanlık dramına dikkat çekti. Arakanlı Müslümanlara yardım amacıyla kermes düzenlendiğini ifade eden Başkan Aksoy, Arakanlı Müslümanların büyük bir haksızlığa ve zulme uğradığına vurgu yaparak, “Tatvan Belediyesi olarak ilçemizde faaliyet yürüten STK’lar ve ev hanımlarının destekleri ile bir yardım kermesi düzenledik. Halkımız kermese büyük bir ilgi göstererek, katkı sundular. Bu vesile ile emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler: Arakan için yardım kermesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem