AK Partili adaylar vites artırdı

Genel 8.06.2018 17:25:07 0
AK Partili adaylar vites artırdı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.06.2018 17:25
AK Partinin Malatya Milletvekili adayları Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, 24 Haziran seçim çalışmalarını sürdürüyor.
AK Parti Malatya Milletvekili adayı Ahmet Çakır, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Taştepe Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Taştepe’de Mahalle toplantısına katılan Çakır, daha sonra Kale ilçesi Aluçlu Mahallesi’nde vatandaşlarla iftarda bir araya geldi.
Çakır, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğimizden itibaren hizmet ürettik. Şehrimizin her noktasına hizmet götürmeye gayret ettik. Çevreyolu altı ve üstü kavramını ortadan kaldırmak en büyük hedeflerimizden biriydi. Çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştirdik" dedi.
AK Parti’nin hem yerel hem de genelde kalkınmayı hedeflediğine dikkat çeken Çakır, şunları söyledi: "AK Parti’nin felsefesi yerelde ve genelde ulusal kalkınmayla birlikte yerelde de kalkınmayı yakalamak. Bizler AK Parti belediyeciliğine yakışan, AK Partinin genel hizmetlerine yakışan yerel hizmetler üretmeye gayret ettik. Çevreyolu altı bizim için önemli bir nokta. Bize gönül vermiş, destek olmuş ve sahiplenmiş hemşerilerimize hizmet etmekten onur duyduk”.
Çakır, 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin önemine de değinerek, "Son 15 yılda Türkiye’de büyük bir değişim yaşandı. AK Parti hayal edilemeyenleri yaptı, yapmaya da devam ediyor. Muhalefet, ’Geldiğimiz zaman hizmetleri durduracağız’ diyor. Türkiye, bugün kendisini gelişmiş ülkeler seviyesine çıkaracak yatırımlar yaptı. Bu yatırımların sürmesi ve terörle mücadelenin sürmesi için 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiyoruz. El ele verip güçlü bir şekilde cumhurbaşkanımızı seçip, güçlü bir parlamento oluşturacağız" ifadelerini kullandı.
AK Parti Malatya Milletvekili adayı Hakan Kahtalı da seçim çalışmaları kapsamında Yeşiltepe Hizmet Grupları esnafını ziyaret ederek, Gedik Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimler için destek isteyen Kahtalı, Gedik Mahallesi’nin her seçimde AK Parti’ye kurulduğu günden buyana yüzde 90’ın üzerinde destek verdiğini belirtti.
Kahtalı, Türkiye’nin 24 Haziran’da önemli bir yol ayrımına gireceğini ifade ederek, "Parlamenter Sistem’den başkanlık sistemine geçeceğiz. Karşımızda CHP, Saadet Partisi ve İP diye bir grup, bir tarafta da mecliste ’Ben PKK’nın temsilcisiyim’ diyen bir parti var. Diğer tarafta da cumhurbaşkanımız var. Cumhurbaşkanı seçerken 367 dayatmasıyla seçememiştik. Referanduma gittik ve halkın oyu ile bu ülkenin halkın oyuyla ilk cumhurbaşkanını seçmiştik. Dayatmalar yapmışlardı. O zaman 14 siyasi parti bir araya gelmişti, bir tarafta da bu milletin içinden çıkmış, bu milletin kardeşi olan biri vardı. 14’ünün karşısında milletimizin desteğiyle Cumhurbaşkanımız, halkın oyu ile seçilen ilk cumhurbaşkanı oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, 16 Nisan’da yapmış olduğumuz referandumun sonucunda bu ülkenin devlet başkanı yapacağız. Bunun önüne engeller koymaya çalışıyorlar. Tuzaklar kuruyorlar. Oyunlar yapıyorlar. Ama bu millet bu oyunları bozar" dedi.
CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi de eleştiren Kahtalı, "İnce çıkmış, ince ince siyaset yapmaya çalışıyor. Cumhurbaşkanımızın bugüne kadar yapmış olduğu kazanımları ’yıkacağım, yakacağım, satacağım, durduracağım’ diyor. Biz de ülkemizin koymuş olduğu hedeflere ulaşabilmesi için yine milletimizin desteğiyle hizmetlerimizi sürdüreceğiz. 2023, 2053, 2017’leri planlıyoruz. Bu devlet sadece yüzyıllık bir devlet değil, Osmanlı ve Selçuklu geleneği olan bir devlet. 24 Haziran’da milletimiz bize bir bayram daha yaşatacak ve oyun kuranların planlarını başlarına geçirecek” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ