AK Parti’den vefa yemeği

AK Parti Erzincan İl Başkanlığı tarafından, partinin kuruluşundan bu yana emeği geçenler için vefa yemeği düzenlendi.Yüzlerce partilinin bir araya geldiği yemeğe AK Parti’de bugüne kadar görev yapmış, Milletvekilleri, Belediye Başkan

Genel 8.03.2019 13:37:01 0
AK Parti’den vefa yemeği
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.03.2019 13:37

AK Parti Erzincan İl Başkanlığı tarafından, partinin kuruluşundan bu yana emeği geçenler için vefa yemeği düzenlendi.

Yüzlerce partilinin bir araya geldiği yemeğe AK Parti’de bugüne kadar görev yapmış, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl Başkanları, Merkez İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanları, Gençlik Kolları Başkanları ve teşkilatta görev almış yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yemekte açılış konuşmasını yapan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, “17 yıldır ilmek ilmek bu davayı ören arkadaşlarımız ve bizler bu kutlu yolda ülkemizi bir uçurumun eşiğinden aldık bu günlere gelinceye kadar çok badireler atlattık. Bu davaya gönül vermiş her fert bunları çok iyi bilir. Her birinize verdiğiniz emekten davamıza ülkemize birliğimize ve dirliğimize sağladığınız katkılar için şükranlarımı sunuyorum Allah Hepinizden razı olsun” dedi.

Daha sonra Erzincan Belediye başkanı Cemalettin Başsoy konuşmalarında, "Kurulduğu günden bu güne kadar bu teşkilata gönül vermiş, İl başkanımızın dediği gibi AK Parti ve memleket davasını Erzincan’da ilmek ilmek işlemiş tüm yol arkadaşlarıma dava arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Vefa kelimesi İstanbul’da bir semtin adı değildir, vefa kelimesi Türk Dil Kurumunda ki bir kelimenin adı değildir. Vefa zor zamanlarda dar zamanlarda ülkeye memlekete davaya sahip çıkmanın adıdır. Vefa bugün burada bulunan Abdurrahman Keleş’tir, Vefa bugün burada bulunan Yüksel Çakır’dır, Vefa bugün burada bulunan Mehmet Buyruk’tur, Vefa bugün burada bulunan AK Partililerdir, Binali Yıldırım’dır. Vefanın adı Erzincan’dır. Bu davaya gönül vermiş dava arkadaşlarımın asla küskünlük diye bir lüksü olamaz. İşte bugün Erzincan’da biz bunu yaşıyoruz bu davada bu yolda görev değişmeler oldu ama her defasında hep beraber birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde AK Partinin Bayrağını dikmeyi başardık” dedi.

Erzincan Milletvekili Burhan Çakır ise, “AK Parti sizin gençlik yıllarınız, AK Parti sizin saçınızda ki siyahlara ak düşen aklar, AK Parti sizin evladınız, AK Parti sizin davanız. Dolayısıyla kuruluşundan bu güne özellikle aramızdan ayrılanları Allah rahmet eylesin mekânları cennet olsun. AK Parti gerçekten de büyük bir ailedir, Türkiye’nin sigortasıdır. Biz birlik olacağız beraber olacağız birlikte rahmet vardır düşüncesiyle hadisi şerifin sözüyle birlikte hareket edeceğiz ve bu birlikteliği muhafaza edeceğiz” dedi.

Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ise açıklamasında, “Türkiye’de vefa deyince Erzincan akla geliyor. Bunu Türkiye’nin bütün toplantılarında yerleştirdi. Kim? Bu toprakların yetiştirdiği Erzincan’ın medarı iftiharı Binali Yıldırım vefa deyince hemen o akla geliyor. Ebetteki destekçisi sizsiniz onun içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Geçen hafta Cumhurbaşkanımız buraya geldi onun için her gün teşekkür etsem, her gün bu kürsüden size minnetlerimi söylesem gerçekten yetmez. Çünkü Cumhurbaşkanımız doğum günü geldi buraya Erzincan’ı seçti ve en vefalı arkadaşıyla birlikte Erzincan’a geldi. Karşılığında sizde vefanızı gösterdiniz. Bu seçimde inşallah adayımız Cemalettin Başsoy’u Erzincan’a yeniden belediye Başkanı yapacağız. Neden? Cumhurbaşkanımız Erzincan’a çok önem veriyor. Birde bizim son Başbakanımız Binali Yıldırım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilecek inşallah. Çok umutluyuz ve bir Erzincanlı İstanbul’u yönetecek. İstanbul’u yönetirken her zaman diyor ki ben nerede olursam olayım bir yanım Erzincan diyor. Öyleyse bizde inşallah Birlikte kardeş şehir olursak Erzincan’da işler biraz daha iyi gider. Ayrıca iki AK Parti Milletvekili gönderdiniz meclise Allah sizden razı olsun bunu siz başardınız biz değil. Erzincan Belediye Başkanımızı da biraz çalışıp bize verin. Hep birlikte ne ihtiyacımız varsa birlikte yapalım” dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ