23 Nisan'da çocuklar Sanat Sokağında eğlenecek

Genel 19.04.2018 16:49:42 0
23 Nisan
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.04.2018 16:49
Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Çocuk Meclisi koordinasyonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Sanat sokağında “23 Nisan Çocuk Şöleni” programı düzenlenecek.
Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Ayşenaz Atabay ve Çocuk Meclisi Üyeleri kameraların karşısına geçerek basın toplantısı düzenledi.
Çocuk Meclisi Başkanı Ayşenaz Atabay, Çocuk Meclisi olarak Malatya’da yaşayan çocukların toplumun her kademesinde söz sahibi olmaları noktasında çalışmalar yaptıklarını söyledi. Atabay açıklamasında, “23 Nisan Çocuk Bayramında çocukların eğlenceli ve verimli bir gün geçirmeleri noktasında Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Kent Konseyi Çocuk Meclisi koordinasyonunda 23 Nisan Pazartesi günü saat 12.00’da Sanat Sokağı içinde gün boyu devam edecek “23 Nisan Çocuk Şöleni” düzenleyeceklerini belirtti. Atabay, şölen programı içinde çocukların yeteneklerini ve el becerilerini geliştirebilecekleri resim atölyesi, kukla atölyesi, maske atölyesi, kupa boyama atölyesi, thsirt boyama atölyesi, uçurtma atölyesi, ritim atölyesi, Barış Manço stüdyosu gibi birbirinden farklı ve eğlenceli 21 atölye çalışmasının yer aldığını kaydetti. Unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunları için de bir alan oluşturduklarını ifade eden Atabay, “Türkü, halkoyunları gösterisi, spor gösterisi yanında TRT Çocuk kanalında program yapan Hüseyin Goncagül tiyatro ekibi de o gün bizlerle birlikte sahnede yer alacaklar” şeklinde konuştu. Çocuk Bayramını dolu dolu geçirmek ve çocuklara unutulmayacak bir gün yaşatmak adına gayret gösterdiklerini dile getiren Atabay, “Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Çocuk Meclisi olarak yaptığımız bütün çalışmalarda bizlere destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a Çocuk Meclisi adına çok teşekkür ediyorum. Başta çocuklar olmak üzere, okul idarecilerimizin desteği ile öğrenci arkadaşlarımızı ve tüm Malatyalıları ‘23 Nisan Çocuk Şöleni’ programımıza bekliyoruz” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ