2. ÜNİDAP toplantısı gerçekleştirildi

Genel 12.10.2017 12:17:40 0
2. ÜNİDAP toplantısı gerçekleştirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.10.2017 12:17
Doğu Anadolu Projesi Üniversiteler Birliği (ÜNİDAP) genel değerlendirme toplantısı 12 üniversitenin katılımıyla gerçekleşti.
Ardahan Üniversitesi’nin dönem başkanlığını yürüttüğü toplantıya: Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Bingöl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Olgun, Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdüllatif Düzer, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversiteleri Öğretim Üyeleri Doç Dr. Mucip Genişel, Yrd. Doç. Dr. Harun Güney, Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir ile ÜNİDAP yetkilileri katıldı.
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı; “Doğu Anadolu Projesi Üniversiteler Birliği (ÜNİDAP), bilimsel çalışmalar yapmak suretiyle bölgeye has sorunların tespiti ve çözümüne dair raporlar hazırlamakta ve bölgedeki imkânların keşfi ve geliştirilmesi için çalışmalar yürütmektedir. Düzenli olarak yapılması planlanan bu toplantıların Ardahan Üniversitesi’nde gerçekleşen ayağında; bölge illerine has sorunları ele aldık ve çözüm önerilerinin masaya yatırdık. Değerli Rektör hocalarımızla fikir alışverişinde bulunduk, yatırımların ve hizmetlerin doğru, planlı, projeli, etkin ve verimli bir biçimde gerçekleştirilebilmesi için ortaklık ve işbirliği görüşmeleri yaptık. Verimli bir toplantı oldu. ÜNİDAP’a ev sahipliği yapan Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da Antalya kampı kadrosu belli oldu


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ