10 yıldır hayalini kurduğu iş yerine kavuştu

Oltulu ev Hanımı Selma Sönmez (30) on yıldır hayalini kurduğu kahvaltı salonunu hizmete açmanın mutluluğunu yaşadı.Sönmez, Oltu Ziyabey Caddesi’nde bir çiğ köfte firmasının bayiliği ve kahvaltı salonunu kendi imkanlarıyla hizmete a?

Genel 15.02.2019 15:02:03 0
10 yıldır hayalini kurduğu iş yerine kavuştu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.02.2019 15:02

Oltulu ev Hanımı Selma Sönmez (30) on yıldır hayalini kurduğu kahvaltı salonunu hizmete açmanın mutluluğunu yaşadı.

Sönmez, Oltu Ziyabey Caddesi’nde bir çiğ köfte firmasının bayiliği ve kahvaltı salonunu kendi imkanlarıyla hizmete açtı.

Evli üç çocuk annesi olan Selma Sönemez “Evde boş oturmayı sevmiyorum evimizin ekonomisine birazcık katkı sağlamak için hayalini kurduğum işyerimi hizmete açtık. Şükürler olsun müşterilerimize en güzel hizmeti vermek için yoğun bir Açılışına katılan Oltu Ak parti Belediye Başkan Adayı Celal Çelebi ve Ak parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte açılış kurdelesini kestiler” diye konuştu.

Açılıştan sonra Selma Sönmez elleriyle misafirlere çiğ köfte ikram etti.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem