Geçit: “Makamın değil, halkın adamı olmak için göreve talibiz”

Geçit: “Makamın değil, halkın adamı olmak için göreve talibiz”

Politika 7.03.2024 16:27:01 0
Geçit: “Makamın değil, halkın adamı olmak için göreve talibiz”
Tarih: 07.03.2024 16:27 Güncelleme: 07.03.2024 16:27
Yeşilyurt ilçesine bağlı Suluköy mahallesi sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Makamın değil, halkın adamı olmak için varız. 31 Mart seçimlerinin ardından belediyeleri halkın makamı haline getireceğiz” dedi.
6 Şubat depreminin ardından Yeşilyurt’u ayağa kaldırmak için göreve talip olan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, beraberinde AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan ile birlikte Suluköy mahallesini ziyaret etti. Her seçimde AK Partiye büyük destek veren Suluköy mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Bacan ve Geçit, mahalle halkının sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaşların taleplerinin kısa sürede karşılanacağını vurgulayan Bacan ve Geçit, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için vatandaşlardan destek istedi. AK Partili belediyelerin hizmet belediyeciliği olduğuna vurgu yapan Geçit, Malatya’nın her yerinde 6 Şubat depreminin izlerinin hızlıca silinmesi için yoğun bir çaba sarf edildiğini ve 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bu çabanın AK Partili Belediye Başkanlarınca yine sürdürüleceğini belirtti.
“Küskünlük veya kırgınlıkla yanlış tercih yapmayın”
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit’in adaletli belediyecilik anlayışından hiçbir zaman sapmayacağının altını çizen Milletvekili Babacan, “Sizler yıllarca AK Partiye, Sayın Cumhurbaşkanımıza canı gönülden destek verdiniz. AK Partiyi asıl sırtlayan insanlar sizlersiniz. Beraberinde bunun karşılığında inşallah bu dönem İlhan hocamızı yüksek bir oy ile göreve getireceksiniz. Hocamız, sizi adaletle temsil edecek, çalışkanlığı ile bildiğiniz ve vatandaşın tek kuruşunu hiç kimseye yedirmeyecek bir insan. Temsiliyet de adaleti temsil edecek. Küskünlük veya kırgınlıkla yanlış tercih yapmayın” şeklinde konuştu.
“Belediyeleri halkın makamı haline getireceğiz”
‘Belediyeyi dar bir zümrenin ağırlandığı makam olmaktan çıkaracağız’ diyerek sözlerine başlayan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Yerel seçimin dinamikleri genel seçimlerden farklıdır. Bunu bir genel seçim gibi değerlendirmeyelim. Benim sizden istirhamım oy verirken adayları mukayese edin ve işi ehil olana verin. Belediyeyi dar bir zümrenin makamı olmaktan çıkaracağız. Şehri teslim edeceğiniz insanlara şöyle bir bakın, sorun, soruşturun ve liyakat durumuna bakın. Bizler bu göreve talip olduğumuz zaman ‘makamın değil, halkın adamı olmak için varız’ dedik. 31 Mart seçimlerinin ardından belediyeleri halkın makamı haline getireceğiz. Belediyelerimizin kapılarını halkımıza sonuna kadar açacağız. Toplumun, halkın çıkarlarını gözeteceğiz. Bizi bu kutlu yolda yalnız bırakmayın” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ