Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Pes Etmeyen Yorumlar: "Hakemlere Hangi Takımlısın Diye Sorulmalı!"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TRT Spor'da katıldığı programda kulübün şampiyonluk özlemi, hakem performansları ve geleceğe yönelik hedefler üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Van Spor 7.05.2025 23:27:00 0
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç
Tarih: 07.05.2025 23:28

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TRT Spor'da katıldığı programda kulübün şampiyonluk özlemi, hakem performansları ve geleceğe yönelik hedefler üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koç, Fenerbahçe'nin 11 yıldır şampiyon olamamasına dikkat çekerek, bu durumun futbolun olağan akışıyla ilgisi olmadığını belirtti.

Yapı Mücadelesi ve Hakem Eleştirileri

Koç, Fenerbahçe'nin şampiyonluk özlemini giderememesinin temelinde yapısal sorunların yattığını vurguladı. "Yapı ile mücadelemizin daha başındayız" ifadelerini kullanan Koç, hakem performanslarına da sert eleştiriler yöneltti.

"Hakemlere Hangi Takımlısın Diye Sorulmalı!" Koç, hakemlerin tarafsızlığını sorgulayarak, "Hakemlere, ayak basar basmaz hangi takımlısın diye sorulmalı. Topyekün hakemlik müessesesi kendini baştan aşağı yeniden dizayn etmelidir." dedi.
Yabancı VAR ve Başkanın Karar Değişikliği: Yabancı VAR'ın başlangıçta temizlik başladığını ancak derbiye yabancı orta hakemin getirilmesiyle durumun tersine döndüğünü belirten Koç, başkanın bu karar değişikliğini anlamadığını ifade etti.

Şampiyonluğu Ellerimizle Verdik

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesinde hakem hatalarının etkili olduğunu ancak son dönemdeki performansların da bunda payı olduğunu belirten Koç, "Hakemlerden dolayı şampiyonluk kaybettik demiyorum ama Galatasaray - Beşiktaş maçını hatırlayın, 8 kart verilmedi! Ancak son dönemdeki hatalarımızdan dolayı biz elimizle verdik." şeklinde konuştu.

Tek Vücut Olmak Şart

Fenerbahçe camiasının birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Ali Koç, "Fenerbahçe'nin 11 yıldır şampiyon olmamasının futbolun olağan akışıyla hiçbir alakası yoktur. Aziz Başkan döneminde de şampiyonluklarımız çalındı. Biz camia olarak bir silkelenip, omuz omuza verip yek vücut olup tek ve bütün bir şekilde bu mücadeleyi vermemiz lazım." dedi.

Koç, Fenerbahçe camiasının desteğiyle bu mücadelenin daha da güçleneceğini sözlerine ekledi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem