ETB’den eğitime anlamlı destek: Köy okulu yenilendi

ETB’den eğitime anlamlı destek: Köy okulu yenilendi

Eğitim 9.09.2025 09:29:54 0
ETB’den  eğitime anlamlı destek: Köy okulu yenilendi
Tarih: 09.09.2025 09:29 Güncelleme: 09.09.2025 09:29
Erzurum Ticaret Borsası, eğitime verdiği desteği sürdürüyor. Borsa tarafından başlatılan "İyilik Hareketi" projesi kapsamında, Şenkaya ilçesinde bulunan Akşar Ortaokulu’nun fiziki şartları iyileştirildi. Projede okul sıralarından boyaya, perdeden diğer ihtiyaçlara kadar birçok yenileme çalışması yapıldı.
Erzurum Ticaret Borsası’nın öncülüğünde yürütülen projeye; Şenkaya Kaymakamı Murat Çürük, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan , Şenkaya Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Başaran Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Genel Sekreter Yardımcısı Av. Sevil İlhan, İyilik Hareketi Gönüllüleri, Şenkaya ve Köy Dernekleri Federasyonu Başkanı Osman Şeker, Kurucu Başkan Şenyurt Topal ve Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Tekin Dursun destek verdi.
8 sınıfta tadilat, öğrencilere yepyeni ortam
Proje kapsamında; Akşar Ortaokulu’nun 8 sınıfında bulunan tüm öğrenci sıraları yenilendi. Ayrıca okulun boya, perde ve diğer temel ihtiyaçları karşılandı. Böylece öğrencilerin daha sağlıklı ve motive edici bir eğitim ortamına kavuşmaları sağlandı. Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte her sınıfta yaş pasta kesildi.
Protokol üyeleri öğrencilerle buluştu
Okulda düzenlenen etkinlik programına, Şenkaya Kaymakamı Murat Çürük, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Tohumcu, Genel Sekreter Yardımcısı Av. Sevil İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Vural, Şenkaya Köy ve Dernekleri Federasyonu Başkanı Osman Şeker, Kurucu Başkan Şenyurt Topal, Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Akşar Mahalle Muhtarı Giray Aktürk Siyasi parti ilçe başkanları ve çok sayıda protokol üyesi katıldı. Etkinlikte öğrencilerle yakından ilgilenen protokol üyeleri, onlarla sohbet ederek keyifli anlar yaşadı. Projenin anlamı ve sürdürülebilirliği üzerine konuşmalar yapıldı, eğitime verilen destek vurgulandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ