ESKİ’den altyapı atağı

ESKİ’den altyapı atağı

Genel 30.04.2025 10:34:52 0
ESKİ’den altyapı atağı
Tarih: 30.04.2025 10:34
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, İl genelinde yeni içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarına devam ediyor.
ESKİ Ekipleri, 2024 yılında altyapı çalışmalarında her türlü iklim ve arazi şartlarına rağmen 20 ilçe ve mahallelerinde 397 kilometre içme suyu ve 106 kilometre hattı ile şehrin altyapısını güçlendirdi. Ayrıca üstyapı çalışmaları kapsamında 13 adet fosseptik, 21 adet su deposu inşa edildi. 76 adet depo onarımı, 47 adet kaptaj, 5 adet ENH hattı, 6 adet terfi merkezi çalışmaları tamamlandı. ALO 185 çağrı hattına gelen talepler anında ilgili birimlere aktarılarak 21 bin 618 su arızası,23 bin 550 kanal arızasına müdahale etti.
ESKİ yetkilileri; "Yatırım programında yer alan ilçe ve mahallerimizde içme suyu ve kanalizasyon hatları, depo, fosseptik çalışmalarımızı tüm hızla sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’in talimatlarıyla, vatandaşlarımıza kaliteli hizmeti ulaştırmak için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Özellikle ilçelerimize bağlı mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızı sağlıklı, uzun ve sorunsuz bir şekilde kullanabilecekleri altyapıya kavuşturmayı hedefliyoruz. Bunların yanında ucuz ve kaliteli içme suyu politikamıza devam ediyoruz. Erzurum, 2025 Nisan ayı itibariyle 30 büyükşehir belediyesi arasında suyu en ucuz kullanan 7. şehir konumundadır’’ ifadelerini kullandılar.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: eski’den altyapı atağı
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem