Eşinden dayak yiyip üzerine kaynar su dökülen kadından feryat: "Ölmek istemiyorum"

Eşinden dayak yiyip üzerine kaynar su dökülen kadından feryat: "Ölmek istemiyorum"

Genel 2.11.2022 11:10:13 0
Eşinden dayak yiyip üzerine kaynar su dökülen kadından feryat:
Tarih: 02.11.2022 11:10 Güncelleme: 02.11.2022 11:10
Elazığ’da yaşayan 2 çocuk annesi Ezgi Y., eşi tarafından defalarca darp edildikten sonra üzerine kaynar su döküldü. Defalarca şiddete maruz kaldığını söyleyen kadın, "Eşimin ceza almasını istiyorum, bu yaptıklarının yanına kalmasını istemiyorum. Beni canice, diri diri yakmaya çalıştı. Ben gerekenin yapılmasını istiyorum" dedi.
Elazığ’da yaşayan 26 yaşındaki 2 çocuk annesi Ezgi Y., 6 yıl önce M.Y. ile evlendi. İlk zamanlarda tartışmaların yaşandığı evlilikte bir süre sonra şiddet de yaşanmaya başlandı. Eşinden şiddet görmeye başlayan Ezgi Y., aile evine giderek eşine boşanma davası açtı. Yakın çevresinin ricası üzerine çift bir süre sonra yeniden barıştı. Evlilikte tartışmalar devam ederken Ezgi Y., önceki gün eşini işe göndermek için uyandırmak istedi. Kahvaltıda yaşanan tartışmanın ardından M.Y., yanında bulunan çayın kaynar suyunu eşinin üzerine döktü. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılan kadının bacağında 2’nci derece yanık olduğu tespit edildi.

"Ölümü bekliyordum, her şeyi yapıyordu"
Hastanede yapılan tedavisinin ardından talihsiz kadın evine döndü. Şiddet mağduru Ezgi Y., "Birkaç defa ailemin evine, kolumu kırması, sopalarla dayak yemem gibi olaylardan dolayı geldim. Sürekli küfürler ve dayaklara maruz kaldım. Birkaç defa yediğim dayaklardan dolayı bayıldım gözümü açtığım zaman başımda beklediğini görüyordum. Ölümü bekliyordum çünkü her şey yapıyordu. Onun ceza almasını istiyorum bu yaptıklarının yanına kalmasını istemiyorum. Beni canice diri diri yakmaya çalıştı. Ölmek istemiyorum" diye konuştu.

"Onun ceza almasını istiyorum, bu yaptıklarının yanına kalmasını istemiyorum"
6 yıldır evli olduğunu belirten Ezgi Y., “Evliliğimin başından itibaren şiddetle karşı karşıyayım. En son zaten beni kaynar çayla yaktı. Sabah saat 06.30 sıralarıydı işe gidecekti kalktım kahvaltı hazırladım ve kahvaltıya çağırdım, geldi tartışma konusu açtı. Bana evden gideceksin dedi ben de 2 çocuğu alıp nereye gideyim sen bizi istemiyorsan sen gelme eve dedim. Bana ’Sen beni nasıl evden kovmaya kalkarsın’ diyerek kaynar çayı üzerime fırlatmasıyla ayağım yandı. Doktorlar 2’nci derece yanık olduğunu söyledi. Yanıktan dolayı doktorlar 6 aylık bir sürecin olduğunu belirtti. 1 ay boyunca sürekli pansuman yapılacak onun sonunda eğer iyileşme gözükmezse farklı bir tedavi olacak. Ben eşimden şikayetçi oldum ama gereği yapılmadı. Ben şikayetçiyim. Onun ceza almasını istiyorum bu yaptıklarının yanına kalmasını istemiyorum. Beni canice diri diri yakmaya çalıştı. Ben gerekenin yapılmasını istiyorum. Buradan benim sesimi duyarak şikayetçi olmamı dikkate alsınlar. Bu adam elini kolunu sallayarak gezdiği sürece ben rahat değilim. Yarın bir gün gelip arkamdan gelerek farklı bir şey yapmayacağı ne malum. Benim 2 tane çocuğum var ben onları düşünmek zorundayım. Zaten benim çocuklarıma da şiddet uyguluyordu. Adam benim nereye gideceğimi ne yapacağımı bilir yarın bir gün benim canımı almayacağı ne malum. Korkuyorum gereğinin yapılmasını istiyorum. Kendisinden boşanmak istiyorum ama kendisi boşanmamak için elinden geleni yapıyor. Sebepler üreterek iftiralar atıyor. Boşanmak istiyorum gücümün yettiği yere kadar gidiyorum ama olmuyor. Kaç defa dava açtım davadan dönüldü. Ben adamdan kurtulmak istiyorum" şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ