Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı

Van Spor 3.10.2025 09:06:43 0
Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı
Tarih: 03.10.2025 09:06 Güncelleme: 03.10.2025 09:06
Erzurumspor FK, yaklaşık 40 dosyadan oluşan transfer yasağı borçlarının tamamının ödendiği ve kulübün önündeki engellerin tamamen kaldırıldığını açıkladı.
Yapılan açıklamada, 2021-2022 sezonunda başlayan ve beş dönem, 2.5 sezon süren zorlu süreçte; iki yıl üst üste alınan -3 puan silme cezası, altyapılar ve filiz lisans dahil olmak üzere tüm kategorilerde lisans çıkaramama gibi büyük sıkıntılar yaşandığı hatırlatılarak, "Yaklaşık 40 dosyadan oluşan transfer yasağı borçlarının tamamı ödenmiş, kulübümüzün önündeki engel tamamen kaldırılmıştır. Borçlardan dolayı daha ağır yaptırımlara uğramamak adına söz konusu tutarların tamamı ödenmiş, yasağa dair son taksit de kapatılarak transfer yasağına ilişkin tüm borçlar temizlenmiştir. Bundan sonraki süreçte önceliğimiz; kulübümüzün tekrar benzer bir transfer yasağı ile karşı karşıya kalmaması, başta ekonomik olmak üzere Erzurumspor’umuzu ağır yaptırımlardan korumak, şehrimizin ve kulübümüzün geleceğini tehdit edecek hedefsiz, günübirlik planlamaların ve uygunsuz harcamaların önüne geçmektir" denildi.
"Hedefe ulaşıldı"
Yönetimlerin geçici, kulüplerin ise kalıcı olduğu vurgulanan açıklamada, daha sonra şöyle devam edildi "Bizler bu bayrak yarışında, Erzurumspor’umuzu geleceğe borçsuz ve daha güçlü bir şekilde devretmeyi hedefledik ve bu hedefe ulaşmış bulunmaktayız. Ölçülü ekonomik modelimiz, dengeli bütçemiz ve özverili çalışmalarımızla, Büyük Erzurumspor taraftarına layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu süreçte büyük emek veren Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Dal’a, yönetim kurulumuza, kulüp personelimize, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Onursal Başkanımız ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’e, İçişleri eski bakanımız, Erzurum Milletvekilimiz Sayın Selami Altınok başta olmak üzere tüm milletvekillerimize, değerli sponsorlarımıza ve katkı sunan herkese şükranlarımızı sunarız"
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da Antalya kampı kadrosu belli oldu


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ