İspir Belediye Başkanı Coşkun’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret

Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi doğrultusunda kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliğini tesis etmek amacıyla görüşmelerine devam eden Atatürk Üniversitesine ziyaretler sürüyor.

Yerel 24.11.2021 16:20:17 0
İspir Belediye Başkanı Coşkun’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.11.2021 16:20

Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi doğrultusunda kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliğini tesis etmek amacıyla görüşmelerine devam eden Atatürk Üniversitesine ziyaretler sürüyor.

Bu kapsamda doğal ve kültürel güzellikleriyle Erzurum’un dikkat çeken ilçelerinden biri olan İspir ilçesinin Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, gelecek süreçte yapılacak çalışmalar ve iş birliklerine yönelik fikir alışverişinde bulunmak üzere, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

Nazik ziyareti dolayısıyla Başkan Coşkun’a teşekkür eden Rektör Çomaklı, İspir’in eğitim, turizm, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda yeni atılımlar yapması gerektiğini belirterek Atatürk Üniversitesinin başta eğitim alanında olmak üzere diğer alanlarda da desteğini artıracağını söyledi.

Tarım ve hayvancılık konusunda Ziraat ile Veteriner Fakültesi öğretim üyelerinin bölge yetiştiricileriyle iş birliği içerisinde olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Çomaklı, Atatürk Üniversitesinin tüm birimleriyle toplumun daima yanında yer aldığını, talep edilmesi halinde diğer alanlarda da yardıma hazır olduklarının altını çizdi.

Atatürk Üniversitesinin şimdiye kadar birçok konuda İspir’e yardımcı olduğunu aktaran Ahmet Coşkun ise özellikle eğitim, tarım ve hayvancılık konularında Rektör Çomaklı nezdinde Atatürk Üniversitesini bilgi ve tecrübesinden faydalandıklarını söyledi.

Gerçekleştirilmesi planlanan projeleri Rektör Çomaklı ile paylaştığını belirten Coşkun, ikili iş birlikleriyle bu proje ve planların gelecekte hayata geçirileceğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Esenler Erokspor: 1


Van Spor

Karslı atlet balkan şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ