ETÜ Rektörü Prof. Dr. Çakmak başarılı sporcuları tebrik etti

Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden milli sporcular Arş. Gör. Cebrail Gençoğlu ve Hakan Koç için Erzurum Teknik Üniversitesi’nde (ETÜ) tören düzenlendi.

Yerel 24.11.2021 16:03:41 0
ETÜ Rektörü Prof. Dr. Çakmak başarılı sporcuları tebrik etti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.11.2021 16:03

Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden milli sporcular Arş. Gör. Cebrail Gençoğlu ve Hakan Koç için Erzurum Teknik Üniversitesi’nde (ETÜ) tören düzenlendi.

İtalya’da düzenlenen 2021 Dünya Kick Bocks Dünya Şampiyonası Büyükler Kategorisinde 63 Kiloda altın madalya kazanan ETÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarından Arş. Gör. Cebrail Gençoğlu ve aynı şampiyonada 84 kiloda mücadele eden ve turnuvayı Gümüş Madalya ile tamamlayan Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Hakan Koç için hediye töreni düzenlendi.

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Spor Bilimleri Fakültesi konferans salonunda düzenlenen törene ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Birol Soysal, Prof. Dr. İrfan Kaymaz, Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Şıktar ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Törende konuşan ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, “Sporcularımızın elde ettikleri başarılardan dolayı gurur duyuyoruz. Önümüzdeki turnuva ve şampiyonalarda da bu başarıyı sürdürerek ülkemizi, şehrimizi ve üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmelerini temenni ediyorum. Aynı zamanda bu başarının mimarları olan başta sporcularımızın aileleri, antrenörleri ve Spor Bilimleri Fakültemizin değerli hocaları olmak üzere emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum. Erzurum Teknik Üniversitesi olarak sporcularımızı maddi ve manevi olarak her zaman desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Hayalini kurduğumuz madalyayı ülkemize getirmiş olmaktan dolayı gurur duyuyoruz”

Bugünün anlam ve öneminin kendileri için oldukça büyük olduğunu ifade eden Arş. Gör. Cebrail Gençoğlu, Erzurum spor tarihinin en önemli başarılarından birine imza atmış olmaktan dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade ederek, “Yıllardır bu sporun içindeyim 2002 yılında 25 kg’dan başlayan macera bugün buralara kadar geldi. Bu başarının arkasındaki kahramanlarımız olan ailelerimize, hocalarımıza ve bizi her zaman destekleyen Erzurum Teknik Üniversitesi Ailesine teşekkür ediyorum. Hayalini kurduğumuz madalyayı ülkemize, şehrimize ve ETÜ’ye getirmiş olmaktan büyük gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Türk Bayrağını göndere çekmenin verdiği mutluluğu anlatmanın kolay olmadığını dile getiren ETÜ Spor Bilimleri Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Hakan Koç ise, spora ve sporcuya değer veren bir üniversitede eğitim görüyor olmanın kendileri için büyük bir şans olduğunu belirterek, “Moral ve motivasyonun doğrudan etkili olduğu bir alanda mücadele ediyoruz. Bu kapsamda verilen her destek bizlere güç veriyor. Bugün de birlikte olduğumuz ve desteğini daima arkamızda hissettiğimiz Rektörümüz ile üniversite yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Tören, Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak’ın başarılı sporculara hediyelerini vermesiyle son buldu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ