Erzurum GSİM sporda ve gençlikte zirveyi sevdi

Erzurum GSİM sporda ve gençlikte zirveyi sevdi

Van Spor 6.11.2025 11:25:35 0
Erzurum GSİM sporda ve gençlikte zirveyi sevdi
Tarih: 06.11.2025 11:25 Güncelleme: 06.11.2025 11:25
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İl Karnesinde Türkiye genelinde sporda zirvedeki yerini korudu. Erzurum GSİM, Gençlik hizmetlerindeki birinciliğe yükseldi. Sporda ve gençlikte zirveyi kaptırmayan Erzurum GSİM, şimdi Avrupa, dünya ve olimpiyatlarda kürsüye çıkacak sporcular yetiştirecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından belirlenen kriterler doğrultusunda yapılan değerlendirme sonuçlarına göre Erzurum, spor ve gençlik alanında Türkiye genelinde Kasım Ayının birincisi oldu. Erzurum GSİM spor alanında Kasım ayında da açık ara zirvedeki yerini korumanın mutluluğunu yaşarken, gençlik alanında da Türkiye birincisi olma gururunu yaşadı. Dadaşlar diyarının GSB’nin açıkladığı il karnesinde sporda ve gençlik de zirvede yer alması Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez ile Gençlik Hizmetleri Müdürü Metin Günay’ı sevince boğdu.
Çakmur müjdeli haberi antrenör değerlendirme toplantısında verdi
Erzurum GSİM Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Kasım Ayın Antrenör Değerlendirme Toplantısını Kamp Eğitim Merkezi’nde yapıldı. Oldukça verimli geçen toplantıda Gençlik ve Spor Bakanlığının Kasım Ayı İl Karnesinin sonuçlarını ile ilgili konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Sporda ve gençlikte Türkiye genelinde önemli bir başarıya imza atarak Dadaşların göğsünü kabarttıklarını söyledi. Çakmur, "Sporda il karnesinde ilk sıradaki yerimizi koruduk. Gençlik alanında da Türkiye birincisi olduk. Hizmet müdürlerimize, Şube Müdürlerimize, Gençlik Merkezleri
Çakmur: Bu başarı fedakarlık ve gayretin eseri
Gençlik ve Spor Bakanlığının kriterleri doğrultusunda spor ve gençlik alanında birinci sırada olmalarının özverili çalışmanın ve fedakarlığın eseri olduğuna dikkat çeken Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, zirveye çıkmanın yanı sıra zirvede kalıcı olmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, "Birlikte çalıştık, gayret ettik. Fedakarlık yaptık ve başardık. İl karnesinde spor ve gençlik alanında Türkiye’de birinci sıradayız. Bu başarı ile mutlu olduk, gururlandık. Erzurum ve Türk sporu ve gençliği için çalışmaya devam" dedi.
"Elde ettiğimiz bu başarı, ekip çalışmasının, özverinin ve planlı çalışmalarımızın bir ürünüdür" diyen GSİM Müdürü Çakmur, " Tüm birim müdürlüklerimizle birlikte gençlerimize, sporcularımıza ve halkımıza en iyi hizmeti sunma gayretindeyiz. Erzurum’un potansiyelini en verimli şekilde değerlendirmeye devam edeceğiz. Emeği geçen tüm personelimize ve gönüllü destekçilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Dönmez: Şimdi hedefimiz sporda kürsü ve madalya
Aylardır sporda zirvede yer almanın haklı gururunu yaşadıklarının altını çizen Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez, "Tesisleşme atağımızın ardından il müdürümüz Levent Çakmur öncülüğünde buz salonlarımızda bireysel ve uzak doğu sporları için antrenman salonları yaptık, şimdi sporda kürsü ve madalya kovalamak olacak. Un tamam yağ tamam, şeker tamam, şimdi helva yapma sırası. 2026 mottomuz dünya, Avrupa ve olimpiyatlarda derece elde eden kürsüye çıkan sporcular yetiştirmek" dedi.
İl müdürümüz öncülüğünde başarıyoruz
Sporda il karnesindeki başarılarının mimarının Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur olduğunun altını çizen Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez, "İl Müdürümüz öncülüğünde başarılıyız. Hiçbir projemizi ve talebimizi geri çevirmiyor. İl Müdürümüze teşekkür ediyoruz. İl karnesinde Türkiye sıralamasında birinci olmak mutluluk verici. Bu başarıda antrenörlerimizden saha personeline kadar her bir çalışanımızın emeği var. Amacımız sadece yarışmacı sporcu yetiştirmek değil; her yaş grubundan vatandaşımızı spora teşvik etmek. Bu doğrultuda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz" diye konuştu.
Günay: Çalıştık ürettik ve başardık
GSB’nin il karnesi kriterlerini uygulamadaki başarısı ile Kasım ayında birinciliğe yükseldiklerini belirten Gençlik Hizmetleri Müdürü Metin Günay, "Bu tabloya ulaşmak için çok çalıştık, proje ürettik ve başardık" dedi.
Gençlik merkezlerinde yürütülen sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler gençlerin gelişimine önemli katkı sağladığına işaret eden Günay, "Başarımızın mimarı olan İl Müdürümüz Levent Çakmur ile tüm gençlik çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

Yaygın beldesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacak


Van Spor

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran Gözaltında: Saç Örneklerinde Uyuşturucu Pozitif Çıktı


Van Spor

Muşspor’dan golcü transferi


Van Spor

24 Erzincanspor’da denetim süreci bakanlık aşamasında


Van Spor

Iğdır FK - Aliağa FK maçının ardından


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 2 - Aliağa FK: 2


Van Spor

Malatya’da badminton ve futsal il şampiyonları kupalarını aldı


Van Spor

Fenerbahçe, 20 Yıl Sonra Bir İlki Başardı: Süper Lig'in İlk Yarısını Namağlup Kapattı!


Van Spor

Elazığlı Elif Reyyan eskrimde Türkiye şampiyonu


Van Spor

Fenerbahçe'ye 90+1 darbesi! Beşiktaş, Kadıköy'de uçuşa geçti


Van Spor

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ