Erzurum-Artvin karayolunda heyelan: Ulaşım tek şeritten sağlanıyor

Erzurum-Artvin karayolunda heyelan: Ulaşım tek şeritten sağlanıyor

Genel 14.06.2025 18:38:33 0
Erzurum-Artvin karayolunda heyelan: Ulaşım tek şeritten sağlanıyor
Tarih: 14.06.2025 18:38 Güncelleme: 14.06.2025 18:38
Erzurum’un Tortum ilçesine bağlı Aksukapı mevkiinde, Erzurum-Artvin karayolu ile Oltu yol ayrımında heyelan meydana geldi.
Yoğun dolu ve sağanak yağışın ardından gerçekleşen heyelanda yol, yamaçtan kayan toprak ve kaya parçalarıyla kapandı. Olayın ardından bölgeye sevk edilen trafik ve karayolları ekipleri, kısa sürede müdahalede bulunarak ulaşımı kontrollü şekilde tek şeritten sağlamaya başladı. Heyelan sırasında herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadığı bildirildi.
Özellikle hafta sonu olması nedeniyle araç trafiğinin yoğun olduğu bölgede, heyelanın araç geçişinin az olduğu bir anda yaşanması olası bir faciayı önledi. Ekipler bölgede temizlik ve güvenlik çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları ve alternatif güzergahları tercih etmeleri konusunda uyardı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem