Erzincan’daki öğretmenlerin Avrupa yolculuğu

Erzincan’daki öğretmenlerin Avrupa yolculuğu

Eğitim 16.11.2023 09:37:24 0
Erzincan’daki öğretmenlerin Avrupa yolculuğu
Tarih: 16.11.2023 09:37 Güncelleme: 16.11.2023 09:37
Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü 2022 yılı Okul Eğitimi Erasmus+ Programı kapsamında gerçekleştirilen Köln hareketliliği tamamlandı.
Erzincan İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından başvurusu yapılan ve akredite olunan Okul Eğitimi proje hareketlilikleri 2023 yılı Kasım ayı içerisinde gerçekleştiriliyor. Erzincan MEM tarafından hazırlanan ve yürütülen "Okul Eğitimi Öğrenci ve Personel Hareketliliği için Erasmus Akreditasyonu" isimli Erasmus projesi çerçevesinde planlanan hareketlilikler kurs ve eğitim, öğrenci gruplarının hareketliliği ve iş başı izleme gibi faaliyetlerden oluşuyor.
Erasmus+ Programı ile kişilere, yaş ve eğitim geçmişlerine bakılmaksızın yeni beceriler kazandırılması, onların kişisel gelişimlerinin güçlendirilmesi ve istihdam imkanlarının artırılması amaçlanıyor.
Erzincan İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından koordinatörlüğü ve yürütücülüğü yapılan 2022 yılı Okul Eğitimi Erasmus+ Hareketlilikleri kapsamında müdürlüğe akredite olan Milli İrade Özel Eğitim Uygulama Okulu-2 Kademe, Yavuz Selim İlkokulu ve müdürlükten toplam 10 katılımcı öğretmen 6-10 Kasım 2023 tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde ’Dijitalleşme’ konulu işbaşı gözlem faaliyetine katılım sağladı.
Okulda gerçekleştirilen işbaşı izleme faaliyeti kapsamında hareketliliğe katılan öğretmenlerimiz okuldaki web tabanlı öğrenmeyi ve materyalleri gözlemleme, öğrenciler ve öğrenme üzerindeki etkisini değerlendirme fırsatı buldular.
Grup ayrıca, okul faaliyetlerinin yanı sıra Köln Başkonsolosu Turhan Kaya ve Eğitim Ateşesi Dr. Muhterem Dilbirliği’ni ziyaret ettiler.
İşbaşı gözlem faaliyetine katılan öğretmenler, dijital yeterliliklerinin geliştirilmesi, okul eğitimi alanında yeni uygulamalar ve teknikler konusunda yeterli beceri kazanmak, kazanılan bu becerilerle yeni ürünler ortaya koyarak bunları sınıflara ve değerlendirme sürecine entegre etmek konularında eğitimler aldılar.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ