Erzincan’da 19 Mayıs çoşkusu

Erzincan’da 19 Mayıs çoşkusu

Genel 19.05.2025 15:54:17 0
Erzincan’da 19 Mayıs çoşkusu
Tarih: 19.05.2025 15:54
Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 106’ıncı yıl dönümünde Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Erzincan’da coşkuyla kutlandı.
Kutlama programına Vali Hamza Aydoğdu, eşi Emine Aydoğdu, Milletvekili Süleyman Karaman, 3’üncü Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Murat Ataç, Belediye Başkanı Bekir Aksun ve il protokolü katıldı.
Erzincan Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Erzincan Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.
Programda açılış konuşmasını yapan Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çöpür, gençlere armağan edilen bu anlamlı günün önemine değinerek gençlerin Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.
Kutlama programı kapsamında; gençlerin spor branşlarında sergiledikleri gösteriler adeta nefesleri keserken, geleneksel oyunlar, bando ve mehteran konserleri beğeniyle izlendi.
Programın son bölümünde, Vali Aydoğdu, eşi Emine Aydoğdu ve protokol üyeleriyle birlikte gençlik merkezi projeleri tanıtım stantlarını ziyaret ederek gençleri tebrik etti.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: erzincan’da 19 mayıs çoşkusu
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem