Tanoğlu: “Cumhuriyet; milletlimizin bağımsızlık mücadelesine örnek olan Kurtuluş Savaşı sonrasında yeniden dirilişinin adıdır”

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Cumhuriyet; milletlimizin bağımsızlık mücadelesine örnek olan Kurtuluş Savaşı sonrasında yeniden di

Yerel 28.10.2021 12:07:27 0
Tanoğlu: “Cumhuriyet; milletlimizin bağımsızlık mücadelesine örnek olan Kurtuluş Savaşı sonrasında yeniden dirilişinin adıdır”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.10.2021 12:07

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Cumhuriyet; milletlimizin bağımsızlık mücadelesine örnek olan Kurtuluş Savaşı sonrasında yeniden dirilişinin adıdır” dedi.

Başkan Tanoğlu, mesajında yokluk içerisinde 7 düvele karşı verilen mücadelenin taçlandığı Cumhuriyet’in 98. yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Cumhuriyet; milletlimizin bağımsızlık mücadelesine örnek olan Kurtuluş Savaşı sonrasında yeniden dirilişinin adıdır. "Türk Milletinin tabiatına ve geleneklerine en uygun olan yönetim, cumhuriyet yönetimidir" diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 29 Ekim 1923’te Cumhuriyeti yönetim şekli olarak ilan etmiştir. Aradan geçen 98 yılda demokrasi, insan hakları, eğitim, sağlık, bilim, ulaştırma, sanayi başta olmak üzere her alanda muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çaba ve gayret gösterilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, köklü tarihi ve kültürü, jeopolitik konumu ve dinamik yapısı ile dünyanın önde gelen devletleri arasına girme yolunda emin adımlarla ilerlemektedir” ifadelerine yer verdi.

“İş dünyası olarak ülkemizi kalkındırmak ve ileriye taşımak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Tanoğlu, “Üreten, gelişen, güçlü Türkiye için Erzincan iş dünyası olarak gece gündüz çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Erzincan kalkındıkça Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyüyecektir. Millet olarak var gücümüzle çalışmaya devam edecek, üretecek, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi hak ettiği yere taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 98. yılını kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve canlarını vatan uğuruna feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ