Er, Çocukların neşesine ortak oldu

Er, Çocukların neşesine ortak oldu

Politika 29.10.2024 17:48:28 0
Er, Çocukların neşesine ortak oldu
Tarih: 29.10.2024 17:48 Güncelleme: 29.10.2024 17:48
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Malatya Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Panayırı, çocuklara ve ailelere eğlence dolu anlar yaşatıyor. Büyükşehir Belediyesi arkasında Sanat Merkezi önünde düzenlenen ve 31 Ekim’e kadar sürecek olan programın ikinci gününde de çocuklar çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.
Cumhuriyet’in kuruluşunun 101. yıldönümü kutlamaları kapsamında Sanat Sokağı’nda kurulan panayırda yer alan oyun alanları, el sanatları atölyesi ve spor aktiviteleriyle çocuklar eğlenceli ve kaliteli zaman geçirirken, ebeveynler de kültürel aktivitelerle bayram coşkusuna ortak oluyor.
Büyükşehir Belediyesi arkasında kurulan panayırı ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, çocuklar ve ailelerin eğlencelerine ortak oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i gören ziyaretçiler hatıra fotoğrafı çektirerek, panayırdan dolayı teşekkür ettiler.
Panayırda doyasıya eğlenen çocukları ve onlara eşlik eden ailelerini görmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Allah’a şükürler olsun şehrimiz normalleşiyor. Biz Malatya’mızın fiziki yaralarını bir yandan sararken, bir taraftan da Malatya’mızın normalleşmesi gerektiğini ve insanların o travmaları unutması gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle etkinlikler ve programlar düzenliyoruz. Kayısı Festivali’ni yapmıştık ve festivale bir hayli katılım olmuştu. Anladık ki insanımızın bu tür organizasyonlara ihtiyacı var. Aslında belediyemizin birçok etkinlikleri var. Bu bahsettiğim etkinliklerden haberdar olmanız için belediyemizin sitesine girip takip ederseniz birçok etkinliğimizin olduğunu görürsünüz. Şimdi bir de kitap fuarımız var. Hem çocuklar için hem de ebeveynlere yönelik kitaplar var. Çocukların kitaplarla buluşması en önemli unsur. Burada sizleri de neşeli halde görmek gerçekten bizi çok mutlu ediyor. Çünkü siz ne kadar neşeli ve mutlu olursanız biz de o kadar mutluyuz.
Çocuklarımız bizim için çok önemli. Çünkü çocuklar ülkemizin geleceğidir. Çocuklar bizim en kıymetli varlıklarımız. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız sağ olsun bir taraftan şehrimizi ihya ediyor, bir taraftan da hayatımızın normalleşmesi için de çaba sarf ediyor. Bizler de yerel yönetimler olarak çaba sarf ediyoruz. Çocuk kütüphaneleri kurmak için çalışmalarımız var. İnşallah Malatya’mız neşeli günlerine kavuşacak. Hep birlikte ‘Malatya Malatya Bulunmaz Eşin’ türküsünün nakaratını daha gür söyleyeceğiz. İyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, eşi Sevgi Er ile birlikte Cumhuriyet Panayırı etkinliklerine katılan çocuklara çeşitli ikramlarda bulundular.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: er çocukların neşesine ortak oldu
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Ağrı 1970 Spor Kulübü, eksik kadroyla Silifke deplasmanında


Van Spor

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ