Zonguldak’ta, Elazığ kürsüde

Zonguldak’ta 18-24 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Büyükler Ferdi Boks Türkiye Şampiyonası’nda Elazığlı 3 sporcu, Türkiye derecesi elde etti.

Yerel 25.09.2021 14:29:50 0
Zonguldak’ta, Elazığ kürsüde
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.09.2021 14:29

Zonguldak’ta 18-24 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Büyükler Ferdi Boks Türkiye Şampiyonası’nda Elazığlı 3 sporcu, Türkiye derecesi elde etti.

Zonguldak’ta 18-24 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Büyükler Ferdi Boks Türkiye Şampiyonası’na Elazığ damgasını vurdu. Elazığ Belediyespor sporcusu 63 kiloda Gizem Özer; Türkiye şampiyonu, Telekomspor sporcusu 60 kiloda Aylin Özçelik; Türkiye ikincisi, Elazığ Belediyespor sporcusu 92 kiloda ağır sıklet Hamza Kendircioğlu da Türkiye üçüncüsü oldu.

Konu ile ilgili bilgi veren Antrenör Cemil Döndü, sporcuları tebrik ederek, "Elazığ’da yapılan şampiyonada da hedeflerimiz vardı, bugün Zonguldak’ta da madalyayla döneceğimize emindim. Çok şükür, Gizem şampiyon oldu, Aylin ikincimiz, Hamza kardeşimde üçüncü oldu. Madalyalarla Elazığ’a döneceğiz. Gururluyuz mutluyuz. Bir sonraki hedefimiz Avrupa şampiyonası inşallah, bir kez daha sporcularımı yürekten kutluyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürü Abdulsamet Eren de, “Daha öncede belirttiğim gibi ilimizde boks kültürünün Elazığ’da geçmişe dayandığını biliyoruz. Milli takım standartlarında tefrişatını tamamladığımız Çok Amaçlı Spor Merkezimizde adeta sporcu fabrikası gibi çalışıyor, elde edilen derecelerde de emeklerimizin karşılığını almanın sevincini yaşıyoruz. Şehrimizi temsilen müsabakalara katılan sekiz sporcumuzdan dördü çeyrek finale çıktı, iki sporcumuz tur atlamıştı, bugün gerçekleştirilen müsabakalarda dereceye giren sporcularımız belli oldu. Türkiye şampiyonasında dereceye giren sporcularımızdan 63 kiloda Gizem Özer Türkiye şampiyonu, 60 kiloda Aylin Özçelik Türkiye ikincisi ve 92 kiloda Hamza Kendircioğlu Türkiye üçüncü olarak bizleri gururlandırmıştır. Antrenörümüz Cemil Döndü hocamıza emeklerinden dolayı kutluyor, Elazığ Belediyespor Kulübü, Telekomspor Kulübüne katkı ve desteklerinden ötürü ayrıca teşekkür ediyor, sporcularımızı yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

Ciritte final müsabakalarının iptaline tepki


Van Spor

Iğdır FK - Erzurumspor FK maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Hakkari Zap Spor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ