Elazığ-Pertek feribotlarında bayram yoğunluğu

Elazığ-Pertek feribotlarında bayram yoğunluğu

Genel 12.04.2024 11:05:51 0
Elazığ-Pertek feribotlarında bayram yoğunluğu
Tarih: 12.04.2024 11:05 Güncelleme: 12.04.2024 11:05
Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde güzel havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, Elazığ’dan başta Tunceli, Erzincan ve çevre illere gitmek için soluğu iskelede aldı. Elazığ-Pertek feribotlarında metrelerce araç kuyruğu oluşurken vatandaşlar köprünün bir an önce yapılmasını talep etti.
Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde Elazığ’da bulunan yerli ve yabancı turistler, Elazığ-Pertek feribot iskelesine akın etti. 9 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı turistler başta Tunceli ile Erzincan olmak üzere Doğu Anadolu ve Karadeniz bölgesine gitmek isteyince iskelede uzun araç kuyrukları oluştu. Sırayla feribota bindirilen araçlar, Keban Baraj Gölü üzerinden Tunceli’nin Pertek ilçesine geçiriliyor. O anlar dron ile görüntülenirken, vatandaşlar Pertek köprüsünün yapılmasını talep etti.

Elazığ-Pertek feribot iskelesinde olduklarını aktaran Serdal Aslan, “Burada bayramda ve yaz sezonunda bir kilometreyi geçecek araç kuyrukları oluşuyor. Burada bu sezonlarda çok sıkıntılı süreç geçiyoruz. Feribotların hepsi yoğunluğu atlatabilmek için hep birlikte çalışıyor ama yine de tamamen o yoğunluğu atlatamıyor. İnsanlar burada mağdur olarak geri dönüp alternatif yolları kullanmak zorunda kalıyorlar. Buraya bir köprü istiyoruz. Trabzon’a Erzincan’a giden vatandaşlar var. Mutlak ve mutlak bu insanların köprü ihtiyaçlarının karşılanması gerekiyor. İnsanlar burada mağdur oluyor” dedi.
Burada bir trafik sıkıntı yaşadıklarını belirten Önder Altaş, “Tatilin de etkisinin olmasıyla birlikte Elazığ ve Tunceli için çok sıkıntılı bir trafik yoğunluğu var. Yetkililerden bu konuda destek bekliyoruz. Yarım saattir burada feribot sırası bekliyorum biraz daha bekleyeceğiz gibi görünüyor” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Galibiyeti çok özlemiştik"


Van Spor

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu


Van Spor

TFF 3. Lig: Yeşilyurtspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 2


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Ümraniyespor: 0


Van Spor

Korkut’ta atletizm antrenmanları sürüyor


Van Spor

Mehmet Akif Ortaokulu ilçe şampiyonu oldu


Van Spor

Kars 36 Spor’da hedef 3 puan


Van Spor

Elazığ Kamu Spor Oyunları tamamlandı


Van Spor

Elmira Yasin’den Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Okul sporlarında heyecan dolu final


Van Spor

Fenerbahçe, Stuttgart’ı Tek Golle Geçti! Sarı-Lacivertliler Avrupa’da 3 Puanı Kaptı


Van Spor

Yeni Malatyaspor- 1461 Trabzon maçında düdük Hatice Aydın’da


Van Spor

Mustafa Sarıgül: "9 puan aldık ama bu sadece bir başlangıç"


Van Spor

Elazığ’da kaykay ve paten sporunda bir ilk


Van Spor

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ