Elazığ GSB, yaraları sarmaya çalışıyor

Elazığ GSB, yaraları sarmaya çalışıyor

Van Spor 10.02.2023 14:01:29 0
Elazığ GSB, yaraları sarmaya çalışıyor
Tarih: 10.02.2023 14:01 Güncelleme: 10.02.2023 14:01
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından lojistik merkezi yapılan Elazığ Gençlik Merkezi’nde depremzedeler için ummalı bir çalışma yapılıyor.
Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde de etkisi şiddetli bir şekilde hissedilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerdeki depremzedelerin yaralarını bir nebzede olsa sarmak için Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan şube müdürleri, personelleri ve gönüllüleriyle canla başla çalışıyor. Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremdeki tüm depremzedeler için çalışmalar zaman kaybetmeden ve hız kesmeden sürüyor. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu süreçte bakanlık tarafından ‘Lojistik Koordinasyon Merkezi’ yapıldı. Bingöl, Muş, Van ve Elazığ illerinin il müdürlükleri hazırladıkları toplam 10 yardım tırını Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş Hatay ve Diyarbakır’a sevk etti. Adıyaman ve Malatya illerine gençlik liderleri, gönüllü gençler, farklı kadro ve pozisyonlarda çalışmakta olan personeller görevlendirilerek depremzedelere yardım eli uzatıldı.


Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetlerindeki depremler nedeniyle 10 ilimizde büyük yıkımlar olmuştur. Depremin ilk saatinden itibaren gerek yurtlarımızda gerek tesislerimizde gerekse idari kısımda görev yapan personellerimiz ile öğrenci kardeşlerimize ve vatandaşlarımıza kusursuz bir şekilde ev sahipliği yapılmakta. Bu vesile ile yurt müdürlüklerimizde görev yapan idareci ve çalışanlarımıza, ayrıca tesislerimizde görevlerini icra eden tesis amirlerimiz ile tesis çalışanlarımıza ve idari kısımda görevlerini eksiksiz şekilde yerine getiren arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Depremin ilk anından itibaren çevre illerimize ivedi şekilde lazım olan malzemelerin tedarik edilip nakledilmesinde görev alan idareci ve şoför arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Bakanlığımız tarafından ‘Lojistik Üs’ olarak belirlenen il müdürlüğümüz koordinesinde şimdiye kadar; Malatya’ya 4 tır, Adıyaman’a 4 tır, Hatay’a 1 tır, Kahramanmaraş’a 1 tır, olmak üzere toplam 10 tır yardım malzemesi gönderilmiştir. Bu vesile ile geçmişte olduğu gibi şimdi de birbirimize sıkı sıkıya sarılarak bu zor günlerin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Gelinen noktada ilk günden beri özveri ve vicdani olarak görev yapan ve yapacak olan personellerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Rabbim bizleri afetlerden korusun. Allah’a emanet olun ” denildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ