Elazığ Belediyesinden TRSM danışanlarına motivasyon desteği

Elazığ Belediyesinden TRSM danışanlarına motivasyon desteği

Eğitim 27.09.2024 13:50:57 0
Elazığ Belediyesinden TRSM danışanlarına motivasyon desteği
Tarih: 27.09.2024 13:50 Güncelleme: 27.09.2024 13:50
Elazığ Belediyesi tarafından, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarına destek sağlamak amacıyla özel bir etkinlik düzenlendi. Programa katılan katılımcılar hem uzmanlardan destek aldı hem de özel bir müzik dinletisiyle keyifli vakit geçirdi.
Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM) tarafından İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) danışanlarına motivasyon desteği sağlamak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi.
Elazığ Belediyesi Hazar Gölü Dinlenme Kampı ve Eğitim Merkezinde düzenlenen programa, Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Alaattin Meydanoğlu ve İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarından oluşan 30 kişilik bir grup katıldı.
Sabah kahvaltısı ile başlayan programda, psikolog Çağla Yılmaz tarafından ‘duygularımı tanıyorum ve düzenliyorum-öfke duygusu ile baş edebilme yöntemleri’ ana başlıklarında danışanların günlük yaşamlarında karşılaştıkları zorluklarla başa çıkma yolları, kendilerini ifade etme ve sosyal ilişkilerini güçlendirme konularında pratik bilgi paylaşımında bulunuldu.
Ney ve erbane eşliğindeki ezgilerden oluşan dinletiyle tamamlanan programa ilişkin bir değerlendirmede bulunan Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Alaattin Meydanoğlu, ’’Toplumun tüm kesimlerini kucaklamaya, toplumsal birliktelik ve dayanışmayı güçlendirmeye yönelik programlarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin en güzel doğal güzelliğine sahip Hazar Gölü kıyısında TRSM danışanlarına yönelik düzenlediğimiz bu programla danışanların birbirleriyle etkileşimde bulunarak sosyal bağlarını güçlendirmelerine katkı sağladığımıza inanıyorum. Katılımcıların motivasyonlarını artırarak, kendi potansiyellerinin farkına varmalarına katkı sağladığımızı düşünüyorum. Benzeri farkındalık programlarıyla toplumsal birlikteliği güçlendirmeye yönelik adımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ