VakıfBank'tan yerli üretim ve çiftçiye destek

- Banka, otomotivde yerli üretime destek olan taşıt kredisi kampanyasına traktörü de ekledi - Yüzde 0,49-0,69 oranlı düşük faizli traktör kredisi, anlaşmalı markalardan sıfır kilometre alımlarında geçerli olacak - Kampanya ile çiftçiy

Ekonomi 16.10.2019 12:23:01 0
VakıfBank
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 16.10.2019 12:23

İSTANBUL(AA) - VakıfBank, otomotivde yerli üretimi desteklemek amacıyla uyguladığı taşıt kredisi kampanyasını traktör kredisiyle genişletti.

VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre, anlaşmalı markalardan sıfır kilometre traktör alımlarında yüzde 0,49-0,69 bandında değişen faiz oranı uygulanacak. 100 bin TL üst limitli traktör kredisi, 5 yıl vadeli, yılda bir ödemeli olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı M. Lütfü Çelebi, VakıfBank olarak özellikle değer üreten, bunu da yerli kaynak kullanımıyla sağlayan her kesimin yanında olduklarını belirterek, "Bu sebeple tarım sektörü de stratejik alanlarımızdan biri durumunda." ifadesini kullandı.

VakıfBank olarak çiftçinin yanında olmaktan mutluluk duyduklarını aktaran Çelebi, "Tarım sektöründe faaliyet gösteren üreticilerimizin, çiftçilerimizin Türkiye ekonomisi açısından hayati önem taşıdığını düşünüyoruz. Devreye aldığımız bu kampanyamızla isteyen çiftçilerimiz anlaşmalı yerlerden yerli üretim traktörlerini, çok uygun faiz ve ödeme seçenekleriyle bankamızdan alabilecek. Yılda bir kez ödeme imkanı sunduğumuz çiftçiler, kredi ödemelerini hasat zamanlarına göre ayarlayabilecek." değerlendirmesinde bulundu.


- "Şu an 200 binden fazla çiftçi müşterimiz var"


VakıfBank olarak tarım bankacılığı kapsamında sundukları hizmetlerin traktör kredisi ile sınırlı olmadığına işaret eden Çelebi, son 5 yıl içinde çiftçiler için 30’dan fazla yılda bir ödemeli kredi, TMO Kart, TARSİM, Mobil Şube ile masrafsız işlem gibi çok sayıda ürün ve hizmet geliştirdiklerini bildirdi.

Çelebi, bunlar içinde TarımKart'ın ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Çiftçilerimizin TarımKart ile ayrıca gübre, yem, mazot gibi her türlü tarımsal girdi alımlarını, 6 aya kadar faizsiz kredi ile karşılama imkânları var. Çiftçilerimiz TarımKart ile Petrol Ofisi, Tarım Kredi Kooperatifleri, Pancar Kooperatifleri, TARİŞ, yem ve gübre bayileri gibi 5 binden fazla anlaşmalı marka ve kuruluştan faydalanabiliyor. Bu kartını tüm banka ATM’lerinde nakit kredi çekmek için de kullanabiliyor. Elektrik, telefon, Bağ-Kur borçları da bu kartla ödenebiliyor. TarımKart’ta dosya masrafı veya yıllık kart ücreti gibi isimler altında herhangi bir masraf da almıyoruz. Kart başvurusunda bulunan çiftçilerimizin talebini 5 dakika içinde sonuçlandırıyoruz. Çiftçilerimiz, kefilsiz ve ipoteksiz anında verdiğimiz kartı, o gün kullanmaya başlayabiliyor. VakıfBank olarak yaz-kış çiftçimizin yanındaki güç olduk, köy köy gezdik. Bu çalışmamız meyvesini verdi, çiftçilerimiz TarımKart’ı sevdi. Şu an 200 binden fazla çiftçi müşterimiz var."

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Binlerce gence dokunan proje: Değer Erzincan sahada


Van Spor

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ