TP'de hedef, müşteriye en kaliteli alışveriş deneyimini yaşatmak

- Türkiye Petrolleri Satış Direktörü Şakir Memikoğlu: - 'DOCO operasyonlarında elde ettiğimiz doğru tecrübeleri, bayi operasyonundaki istasyonlarımıza da uygulayarak Türkiye Petrolleri müşterilerine en kaliteli alışveriş deneyimini yaş

Ekonomi 8.10.2019 10:41:17 0
TP
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.10.2019 10:41

ANKARA (AA) - Türkiye Petrolleri (TP) Satış Direktörü Şakir Memikoğlu, müşterilerinin akaryakıt dışında ihtiyaç duyabilecekleri tüm hizmetleri tek bir çatı altında toplama hedefleri doğrultusunda önemli yol kat ettiklerini belirterek, "DOCO operasyonlarında elde ettiğimiz doğru tecrübeleri, bayi operasyonundaki istasyonlarımıza da uygulayarak Türkiye Petrolleri müşterilerine en kaliteli alışveriş deneyimini yaşatmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Memikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, akaryakıt almak için bayilere gelen müşterilerinin olumlu deneyimlerini en üst seviyeye çıkarmak için DOCO konseptini geliştirdiklerini bildirdi.

Bu konseptle müşterilerinin akaryakıt istasyonlarındaki deneyimini mümkün olduğunca keyifli hale getirmeyi ve buraları müşterinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği hizmet noktaları haline dönüştürmeyi amaçladıklarını aktaran Memikoğlu, bunun için DOCO ve İş Geliştirme Direktörlüğü'nün Satış Direktörlüğü bünyesine katıldığını, ardından İstanbul'un Ataşehir ve Bağdat Caddesi gibi önemli noktalarında kendi istasyon işletmelerini hayata geçirdiklerini belirtti.

Memikoğlu, market, tuvalet ve araç yıkama alanları konusunda yüksek hizmet standardına erişip, akaryakıt dışı faaliyetlerdeki doğru uygulamaları, iş ortağı bayilerle istasyonlarda da uygulamayı hedeflediklerini vurgulayarak, "DOCO istasyonlarımızı hayata geçirmenin altındaki temel amaç, müşterimizi mutlu eden konsept ve hizmetleri belirleyebileceğimiz, tabiri caizse testini yapacağımız istasyonlara sahip olmaktı. Buralarda test ederek beğendiğimiz tüm hizmetleri yıl içinde bayi ağımıza yaymayı amaçlıyoruz." ifadesini kullandı.

Memikoğlu, yeni premium marketlerin "Keyifli bir mola : )" konseptiyle hayata geçirildiğini ve buralarda anne-bebek ürünlerinden, kişisel bakım ürünlerine kadar uzanan geniş bir yelpazede ürün sunulduğunu bildirdi.

DOCO'larla birlikte, premium marketler dışında yeni yıkama konseptlerini de hayata geçirdiklerine dikkati çeken Memikoğlu, açıklamasında, "Self servis yıkama üniteleriyle müşterilerimize araçlarını diledikleri gibi yıkama imkanı sunuyoruz. Yeni tuvalet konseptlerimiz ve günümüzde kullanımı giderek artan elektrikli araçlar için şarj istasyonlarımız da yine bu istasyonlarımızla birlikte hayata geçen ve yıl içinde diğer istasyonlara yayılmasını planladığımız yeniliklerden." ifadelerine yer verdi.

Memikoğlu, hizmet kalitesini artırmak adına çeşitli firmalarla ortaklık yaptıklarını, bu kapsamda kahve zinciri Coffeemania ile müşterilerine soğuk, sıcak kahveler, kahvaltı tabağı seçenekleri, çorba, tatlı ve tuzlu çeşitleri, sağlıklı soğuk içecekler sunduklarını, araç kiralama şirketi Enterprise ile yaptıkları iş birliğiyle de müşterilerinin Ataşehir istasyonunda Enterprise'dan araç kiralayıp teslim ederken Türkiye Petrolleri kalitesiyle tanışma imkanı bulduklarını belirtti.

Şakir Memikoğlu, şunları kaydetti:

"Biz, Türkiye Petrolleri olarak müşterilerimizin akaryakıt dışında ihtiyacı olabilecek, onların hayatını kolaylaştıracağına inandığımız tüm hizmetleri tek bir çatı altında toplamayı hedefledik ve bu uğurda önemlice bir yol kat ettik. DOCO operasyonlarında elde ettiğimiz doğru tecrübeleri, bayi operasyonundaki istasyonlarımıza da uygulayarak, Türkiye Petrolleri müşterilerine en kaliteli alışveriş deneyimini yaşatmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Artık, yıl boyunca öğrendiğimiz, geliştirdiğimiz ve uyguladığımız tüm bu yenilikleri, değerli bayilerimizle paylaşma ve ülke genelindeki istasyonlarımıza yayma vakti."

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ