Son dakika tatilciler için otobüs bileti fırsatları

- Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu: - 'Gürcistan’ın Batum, Bulgaristan’ın Varna, Burgaz gibi Karadeniz kıyısındaki tatil yörelerine veya Yunanistan, Makedonya, Sırbistan gibi yakın ülkelere yapılan seyahatlerde de otobü

Ekonomi 29.08.2019 12:14:26 0
Son dakika tatilciler için otobüs bileti fırsatları
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.08.2019 12:14

İSTANBUL(AA) - Yazın son günlerini keyifli bir tatille kapatıp sonbahara başlangıç yapmak isteyenler heyecanla 30 Ağustos’u bekliyor.

Enuygun.com'dan yapılan açıklamaya göre, Zafer Bayramı nedeniyle resmi tatil olan 30 Ağustos’un Cuma gününe denk gelmesiyle birlikte pek çok kişi tatil için yollara çıkmaya hazırlanıyor. Tatilini son dakikaya bırakanlar, havaalanına uzak rotaları tercih edenler ve araç kullanarak yorulmak istemeyenler, bu tatil için genellikle otobüs yolculuğunu tercih ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu, otobüs biletinde son dakika da olsa aynı fiyata bilet satın almanın büyük avantaj olduğunu belirtti.

Günümüzde otobüs yolculuklarında konforun arttığını da belirten Hacıbayramoğlu, “Pek çok otobüste tek koltuk seçeneği bulunuyor ve bu koltuklar özellikle tek başına seyahat edenler için büyük rahatlık sağlıyor. Bunun yanında tatile çıkanlar ‘nasıl giderim’ endişesi de taşımıyor çünkü yurdun her yerine otobüsle seyahat etmek mümkün.” ifadelerini kullandı.

Üç günlük 30 Ağustos tatili için Antalya, Alanya, Kaş, Fethiye, Marmaris, Didim ve Çeşme gibi tatil yörelerinin otobüs biletlerine ilgi gösterildiği kaydeden Hacıbayramoğlu, “Alanya ve Antalya’ya otobüs bileti 120 TL’den başlıyor. Bu dönemin popüler rotası Kaş için otobüs biletleri 190 TL’den satılıyor. Fethiye için 135 TL’ye otobüs bileti var. Bodrum otobüs biletleri ise 150 TL’den itibaren satışa sunuluyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Hacıbayramoğlu, otobüs yolculuğunun sadece yurt içi ile sınırlı olmadığını belirterek, “Örneğin vizesiz seyahat edilebilen Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye 250 TL’ye gidebilmek mümkün. Gürcistan’ın Batum, Bulgaristan’ın Varna, Burgaz gibi Karadeniz kıyısındaki tatil yörelerine veya Yunanistan, Makedonya, Sırbistan gibi yakın ülkelere yapılan seyahatlerde de otobüs yolculuğu tercih ediliyor.” açıklamasında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Genç’e 750 kişilik yeni spor salonu


Van Spor

Elazığ paletli yüzme yarışlarında dünya 3.’sü oldu


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi resmen başladı


Van Spor

25 Mart Spor Kulübü için tek yürek oldu


Van Spor

24Erzincanspor’da mali kriz büyüyor: Futbolcular alacakları için dava açtı


Van Spor

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ