OPPO, Roland-Garros ve Wimbledon ile işbirliği yaptı

- OPPO, spora destek verme vizyonu kapsamında tenis sporunun en prestijli turnuvaları olan Roland-Garros ve Wimbledon ile iş birliği anlaşması imzaladı

Ekonomi 27.05.2019 15:18:24 0
OPPO, Roland-Garros ve Wimbledon ile işbirliği yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.05.2019 15:18

İSTANBUL(AA) - Lider akıllı telefon markası OPPO, Fransa Tenis Federasyonu (FFT) ile bir iş birliği anlaşması imzalayarak bundan sonraki üç yıl boyunca (2019-2021) dünyaca ünlü Roland-Garros ve Rolex Paris Masters'ın premium iş ortağı ve resmi akıllı telefon markası oldu.

OPPO'dan yapılan açıklamaya göre, Roland-Garros ile OPPO arasındaki anlaşma her iki kuruluş için de bir dönüm noktası niteliğini taşıyor. OPPO, efsanevi tenis organizasyonunun Çin merkezli ilk premium iş ortağı oldu. Roland-Garros’un diğer partnerleri Emirates, Lacoste, Peugeot ve Rolex gibi organizasyona “Premium Partner” seviyesinde katılan OPPO, aynı zamanda akıllı telefon endüstrisinden bu ayrıcalığa sahip ilk marka ortağı oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen OPPO Başkan Yardımcısı Brian Shen, “OPPO'yu, Roland-Garros'nun ve Rolex Paris Masters'ın Çin merkezli ilk ortağı olarak memnuniyetle karşıladık. Bu anlaşma, dünyanın önde gelen akıllı telefon markalarından birinin büyük bir güven gösterisi. Yenilik temasına dayanan iş birliğimiz, federasyonumuzun Çin gibi önemli pazarlardaki çalışmalarını güçlendirmeyi amaçlayan uluslararası stratejisine mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor” dedi.

OPPO ve Roland-Garros yeni anlaşma sayesinde, marka bilinirliği, video içeriği üretimi, genç yeteneklerin desteklenmesi, teknoloji ve ürün deneyimi gibi bir dizi alanda iş birliği yapacak.

- Wimbledon Tenis Turnuvası’nın ilk resmi akıllı telefon partneri oldu

Fransa’da Roland-Garros ile iş birliğinde olan OPPO, İngiltere’de ise tenis sporunun en köklü ve en prestijli turnuvası Wimbledon ile ilerliyor. Wimbledon Tenis Turnuvası'nın resmi haklarının sahibi olan All England Lawn Tennis Club'ın (AELTC) ilk resmi akıllı telefon partneri olan OPPO, aynı zamanda Wimbledon'ın Asya kökenli ilk ortağı unvanını da kazandı.

İki kuruluş çeşitli fırsatlardan yararlanabilecekleri beş yıllık bir anlaşmaya vardı. Bu büyük iş birliği sayesinde OPPO, başta İngiltere olmak üzere Avrupa’daki varlığını ve uzun vadeli yatırımlarını güçlendirirken, Wimbledon tarafı da OPPO’nun popülerliğinden faydalanarak organizasyonun Çin pazarındaki erişimini artırma fırsatı bulacak.

Anlaşma kapsamında, OPPO'nun amiral gemisi Find X ile kısa süre önce lansmanı yapılan en yeni modeli Reno, tasarım ve teknoloji olarak Wimbledon'ın imajına katkı sağlayacak. OPPO akıllı telefonları ile turnuva sırasında çekilen en iyi fotoğraflar resmi OPPO Wimbledon fotoğraf galerisinde sergilenecek. Ayrıca Wimbledon'da yarışan genç oyuncuları onurlandırmak için bir “OPPO Atılım Ödülü” verilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen OPPO Başkan Yardımcısı Brian Shen, “Bu iş birliğinin Avrupa pazarındaki genişleme planlarımızı daha sonra güçlendireceğine ve küresel iletişimimize çok önemli bir katkı sağlayacağına inanıyoruz.” dedi. AELTC Ticari ve Medya Direktörü Mick Desmond ise “OPPO ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Roland-Garros ve Wimbledon ile yapılan iş birliği anlaşmaları, OPPO’nun Avrupa’daki büyüme stratejisi doğrultusunda yapılan spor yatırımlarının yeni örnekleri oldu. OPPO daha önce İspanya’nın Barcelona Kulübü ve Uluslararası Kriket Konseyi ile anlaşma sağlamıştı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Maç öncesi saha kardan temizlendi


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı kadrosu belli oldu


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ