Gürkan, Kuluncak’ta çalışmaları inceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak İlçesi Ciritbelen ve Karıncalık Mahallelerine yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ekonomi 2.07.2021 17:24:05 0
Gürkan, Kuluncak’ta çalışmaları inceledi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.07.2021 17:24

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak İlçesi Ciritbelen ve Karıncalık Mahallelerine yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya merkez ve ilçelerinde yaptığı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Gürkan, Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan Kuluncak İlçesi Ciritbelen ve Karıncalık Mahallesindeki 7 kilometrelik asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Gürkan’a inceleme gezisinde Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, Siyasi Parti ilçe başkanları, Daire Başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar eşlik etti.

Ciritbelen Mahallesi girişinde mahalleli kadınlar ve erkekler tarafından büyük ilgi ile karşılanan Gürkan, yapılan asfalt çalışmalarından mahallelilerin memnun olduğunu görmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Yıllardır özlem duydukları asfalt yola kavuştuklarını söyleyen Ciritbelen Mahallesi Muhtarı Cafer Aslan, “ 2020 yılının sonunda beklediğimiz yolumuzun asfaltı tamamlandı. Başkanımızın nezdinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert, “ Ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden iki yıl içerisinde başkanımızın asfaltsız yol kalmayacak söylemi üzerine çalışıyoruz. Ciritbelen ve Karıncalık Mahallelerimizde ilk defa asfalt gördü. Şuanda ekiplerimizle birlikte bütün ilçelerimizde yoğun bir şekilde çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“Başkanımız en güzel işi yaptı ve herkesi birleştirdi”

Kuluncak ilçesinde asfalt anlamında eksik kalmadığını ifade eden Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, “ 7 kilometrelik Ciritbelen ve Karıncalık mahallemizin yolları tamamlandı. Kuluncak ilçe merkezinde taksicilik yapan arkadaşlarımız asfalt olmadığı için mahallelerimize gelmek istemiyorlardı. Müşterileri çıksa dahi yollar olmadığı için götürmüyorlardı. Bugün geldiğimiz noktada ise kapı önlerine kadar asfalt yapılmış durumda. Bu anlamda Büyükşehir BelediyeBaşkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Çok şükür asfaltsız yolumuz kalmadı. Başkanımız iki yıl içinde yol, su ve kanalizasyon anlamında ilçelerimizde ve Malatya’da hiçbir eksiğimiz kalmayacak demişti. Hakikaten yol ve su sorunu birçok yerde çözüldü. Gelecek yıl içerisinde de eksiklerimizin tamamlanacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hekimhan Belediye Başkanı olarak komşu oldukları Kuluncak ilçesini Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile gezdiklerini söyleyen Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, “ Malatya’da ve ilçelerde yapılan güzellikleri görünce partileri bir kenara bırakarak Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibi bir tek Hekimhan ilçesini, Kuluncak ilçesini değil 13 ilçeyi şantiyeye çevirmiş durumda. Her mahallede her köyde şantiye halinde yol ve asfalt yapıyor. Biz buraya hizmet için geldik. Bizim işimiz ayrım yapmadan hizmet etmek. Başkanımız ayrıca en güzel işi yaptı ve bütün herkesi birleştirdi. Yol bugün olur yarın olur ama şunu yaptı ki parti gözetmeden hepimizi birleştirdi. Allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz, MHP Kuluncak İlçe Başkanı Mustafa Kılıç ve İyi Parti Kuluncak İlçe Başkanı Hidayet Özdemir de Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a Kuluncak ilçesine yaptığı hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür ettiler.

Görevlerinin Malatya’ya hizmet etmek olduğunu belirten Başkan Gürkan, “Ciritbelen ve Karıncalık mahallelerimizde hemşerilerimiz bizleri çok sıcak karşıladı. Özellikle bayanlarımızın bizleri karşılamasından dolayı çok memnun olduk. Mahallemizin bayanları erkeklerimizle birlikte mahallenin sorunlarına paydaş olmaları bizleri memnun etti. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Bizim görevimiz memleketimize hizmet etmektir. Asfalt aslında çok önceden yapılması gerek bir hizmettir. Bütün köylerimizin, bütün mahallelerimizin, bütün mezralarımızın, bütün yerleşim yerlerimizin ve ilçelerimizin asfalt olması gerekir. Göreve geldiğimizde talimatımızı verdik ve arkadaşlarımız sahaya çıktı. Şuanda yüzlerce şantiye Malatya’nın her yerinde hizmet veriyor. Biz çalışmalarımızı yapacağız ve hemşerilerimize hizmeti getireceğiz. Hemşerilerimizin hasbi duygularda olan insanlarımızın dualarıyla Allah yolumuzu aydınlık ediyor, işlerimizi de bereketlendiriyor. Hizmetlerimizin hayırlar getirmesi için bizlerde mahallelerimizi ziyaret ettik. Allah yapılan çalışmaları hayırlı uğurlu etsin. Allah birliğimizi beraberliğimizi ve dirliğimizi bozmasın” diye konuştu.

Ciritbelen Mahallesi sakinleri ise, arabaların her gün arızalandığını ve mahallenin üst kısımlarına çıkamadığını ifade ederek, yapılan yol çalışmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiklerini söylediler.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Necdet Ayaz, adının verildiği sahada eşiyle birlikte koştu


Van Spor

Tarihi Gece: Ay-Yıldızlılar Bulgaristan'da Fırtına Gibi Esti!


Van Spor

Arda Güler'den Coşkulu Mesaj: "Sesimizi Yer, Gök, Su Dinlesin!"


Van Spor

A Milli Takım'dan Bulgaristan'da 6 gollü tarihi zafer


Van Spor

Kars’ta sporun enleri ödüllendirildi


Van Spor

Yeşilyurtspor evinde ilk galibiyetini almak istiyor


Van Spor

Kars 36 Spor, Şırnak Petrol Spor karşılaşmasının hakemleri belli oldu


Van Spor

Okan Buruk'tan Berkan Kutlu Kararı: Galatasaray'da Yol Ayrımı


Van Spor

Yıldız Futbolcudan Jose Mourinho İtirafları: "Her Gece 'Miki, Lütfen Git' Mesajı Atıyordu"


Van Spor

Galatasaray Başkanı Özbek'ten Flaş Kerem Açıklaması: "TFF İnceleme Başlattı, FIFA ve UEFA Cezaları Var"


Van Spor

Erol Bulut, Süper Lig'e Antalyaspor ile Dönüyor: "2 Yıllık İmza"


Van Spor

Real Madrid'den Kritik Hamle: Nico Paz'ın Geri Dönüşü Arda Güler'in Önünü Kesecek mi?


Van Spor

Galatasaray, Okan Buruk ile Yeni Sözleşmeyi Açıkladı: "Resmileşti"


Van Spor

Galatasaray'da Transfer Rüzgarları: Icardi'nin Geleceği ve Barış Alper'in Yeni Sözleşmesi


Van Spor

Hakkari’de Okul Sporları Kros Yarışları yapıldı


Van Spor

A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan deplasmanında


Van Spor

Bulanık’ta stadyum yenileniyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor’un hedefi 2’de 2


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor- Erciyes 38 FK maçını Ertuğrul Kösterelioğlu yönetecek


Van Spor

A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçında Görev Yapacak Hakem Belli Oldu


Van Spor

Muş’ta yetenek taraması devam ediyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ