BOSS4 Gayrimenkul, 2020'yi 300 milyon liralık 3 yeni yatırımla kapatacak

- Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş: - 'Yıl bitmeden toplam 300 milyon TL'lik yatırımla 192 daire, 10 ticari alan, 12 adet dubleks villadan oluşan 3 projeye start vereceğiz' - 'Esenyurt'ta inşa edeceğimiz yaklaşık 250 konut

Ekonomi 21.10.2020 11:07:51 0
BOSS4 Gayrimenkul, 2020
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.10.2020 11:07

İSTANBUL(AA) - Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, yılı 3 yeni proje ile kapatmaya hazırlanıyor.

Akkuş Grup'tan yapılan açıklamaya göre, 2020 yılı başında yatırım atağı başlatan şirket, Beylikdüzü'nün gelişimine liderlik eden projelerinin inşaat çalışmalarını pandemiye rağmen kesintisiz sürdürdü. Beylikdüzü bölgesinin dışına çıkarak Levent'te bölgenin yükselen yıldızı olarak gösterilen bir projeye de imzasını attı.

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, bu yıl sona ermeden 300 milyon TL'lik yatırımla, Beylikdüzü'nün en nadide bölgelerinde, 3 projenin temelini atacak. Şirket, 3 projede toplam 500 konuta imza atarken, şehir merkezine yakın lokasyonlarda proje ve arsa geliştirme çalışmalarına da hız verecek.


- "Yılbaşında başlattığımız yatırım atağına devam ediyoruz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Lübnanlı El Khatip Group ile kurdukları BOSS4 Gayrimenkul İnşaat bünyesinde "Alya" markasıyla 3 yılda 300 milyon TL'lik yatırımla 500'e yakın konut ve onlarca ticari birimden oluşan 4 projeyi hayata geçirdiklerini bildirdi.

Akkuş, "3 yılda, Alya markasını ortaklığımızın bir eseri olarak sektörümüze kazandırdık. Yeni yatırımlarımız ile markamızın sektördeki konumunu yukarılara taşıyacağız. BOSS4 Gayrimenkul İnşaat ortaklığı ile hayata geçirdiğimiz projeler aracılığıyla Beylikdüzü'nün gelişimine liderlik ettik. Hayata geçirdiğimiz projeler ile bölgeye prestij ve katma değerli yatırım kazandırdık. Levent'te inşa ettiğimiz, bölgenin yükselen yıldızı olarak gösterilen Alya Teras projesiyle Beylikdüzü'nün dışına çıkarak sektördeki köklü tecrübemizi şehir merkezine kazandırdık. Pandemi döneminde devam eden projelerimizin inşaat çalışmalarını kesintisiz sürdürmeyi başardık. Yılbaşında başlattığımız yatırım atağına devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Yıl bitmeden hayata geçirecekleri yeni projelerine ilişkin de bilgi veren Akkuş, şunları kaydetti:

"Yatırımlarımıza yön verirken şehir merkezine yakın farklı lokasyonları da gündemimize alıyoruz. Yıl bitmeden toplam 300 milyon TL'lik yatırımla 192 daire, 10 ticari alan, 12 adet dubleks villadan oluşan 3 projeye start vereceğiz. Şehir merkezine yakın lokasyonda proje ve arsa geliştirme çalışmalarımıza hız kazandıracağız. Esenyurt'ta inşa edeceğimiz yaklaşık 250 konuttan oluşan projeyi bu sene bitmeden olgunlaştırarak 2021 yılı ortasında hayata geçireceğiz. Bu sene başlattığımız yatırım atağı, 2021'in altyapısını oluşturacak."





Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ