Altuner'den Damızlık Koyun Keçi Merkez Birliğine ziyaret

Van Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fevzi Altuner, Damızlık Koyun Keçi Merkez Birliği Başkanı Nihat Çelik’i ziyaret etti.

Ekonomi 18.11.2016 20:06:16 0
Altuner
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 18.11.2016 20:06

Van Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fevzi Altuner, Damızlık Koyun Keçi Merkez Birliği Başkanı Nihat Çelik’i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen Milli Tarım Buluşması münasebetiyle Ankara’da bulunan Fevzi Altuner, Nihat Çelik’i ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette konuşan Altuner, Van’da 2015 yılı verilerine göre 2 milyon 700 bin baş civarında küçükbaş hayvan mevcudu olduğunu ve ülke hayvancılığında çok önemli bir konumunda bulunduğunu söyledi. Altuner, “Aynı şekilde Damızlık Koyun Keçi Merkez Birliği de üstlendiği sorumluluk anlamında bu sektördeki önemli aktörlerden biridir” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret esnasında Van’ın hayvancılığı ile ilgili çeşitli konular ele alınırken, sektörün gelişmesi için işbirliğinin önemine vurgu yapıldı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem