Allianz, bir kez daha dünyanın en değerli sigorta markası oldu

- Allianz, Interbrand'in her yıl belirlediği 'En İyi Global Markalar' sıralamasına göre art arda ikinci kez dünyanın en değerli sigorta markası oldu

Ekonomi 21.10.2020 14:55:49 0
Allianz, bir kez daha dünyanın en değerli sigorta markası oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.10.2020 14:55

İSTANBUL(AA) - Allianz, Interbrand tarafından her yıl yayımlanan "En İyi Global Markalar" raporunda dünyanın 1 numaralı sigorta markası seçildi.

Allianz'dan yapılan açıklamaya göre, Allianz, dünyanın en değerli yüz markasının belirlendiği listede, 2020 itibarıyla yaklaşık 13 milyar dolarlık marka değeriyle 39'uncu sıraya yükseldi.

Allianz, "En İyi Global Markalar" sıralamasına göre art arda ikinci kez dünyanın en değerli sigorta markası oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Allianz Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Oliver Baete, pazar ve sektörler açısından pandemi nedeniyle yaşanan güçlüklerin aşılmaya çalışıldığı, belirsizliklerin öne çıktığı bir dönemde elde edilen bu başarıyı önemsediklerini belirterek, "Esneklik ve dayanıklılık ile bütünlük ve müşteri merkezli iş odağımız meyvelerini veriyor. Allianz, bir kez daha dünyanın 1 numaralı sigorta markası unvanını kazandı. Bu da harika bir haber ve doğru yolda olduğumuzu gösteriyor." ifadelerini kullandı.


- "'Allianz Seninle'yi destekler nitelikte çalışmalara imza attık"


Allianz Türkiye CEO'su Tolga Gürkan da başarının, müşteri odaklı çalışmalarının sonucu olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Kovid-19 sürecinde de var oluş amacımız 'Allianz Seninle'yi destekler nitelikte çalışmalara imza attık. Süreç boyunca müşterilerimize vadettiklerimizi ve çok daha fazlasını sunmak için çalıştık. Geleceğin güvence altına alınmasına katkıda bulunduk ve bu güç zamanlarda müşterilerimize cesaret verdik. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını belirlemek yolunda yaptığımız titiz çalışmalar ve bu doğrultuda geliştirdiğimiz hizmetlerin uluslararası otoritelerce takdir edilmesinden mutluluk duyuyoruz."


- Allianz, 2025 itibarıyla ilk 25 marka arasına girmeyi hedefliyor


Verilen bilgiye göre, Allianz, 2010'da 4,9 milyar dolarlık marka değeriyle 67'nci sırada bulunduğu listede, 2020 itibarıyla yaklaşık 13 milyar dolarlık marka değeriyle 39'uncu sıraya yükseldi. İlk 100'de bulunan markaların yarısı bu yıl büyüme kaydedemezken, Allianz'ın marka değeri, krize rağmen yüzde 7 artarak 12,9 milyar dolara yükseldi. Allianz, 2025 yılı itibarıyla küresel sıralamada ilk 25 marka arasına girmeyi hedefliyor.

Interbrand, "En İyi Global Markalar" raporunu yıllık olarak yayımlıyor. Raporla dünyanın en değerli 100 markası belirleniyor. Interbrand'in rapora yönelik değerlendirmelerinde kullandığı yöntem ise dünyanın ilk ISO 10668 sertifikalı marka değerleme yöntemi olma özelliğini taşıyor.

Değerlendirmeye alınacak markalarda halka arz edilmiş ve dünya çapında faaliyet gösteriyor olma şartı aranıyor. Şartları karşılayan markalar; markalı satışlara tahsis edilebilecek ekonomik kar, markanın rolü, yani satın alma kararını etkileme derecesi ve son olarak, 10 farklı marka performansı faktörü dikkate alınarak belirlenen marka gücüne göre değerlendirmeye tabi tutuluyor.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Malatya Voleybol, evinde fırtına gibi esti


Van Spor

Beşiktaş U17, Tunceli’de


Van Spor

TVF 2. Lig: Elazığ Belediyespor: 3 - Muş Olimpik: 0


Van Spor

Elazığ Dart Takımı Türkiye’nin zirvesinde


Van Spor

Aşkale’den Erzurum’a şampiyonluk gururu


Van Spor

Pehlivanlar Malatya’da buluşacak


Van Spor

Erzincan Belediyesi birimler arası halı saha futbol turnuvası başladı


Van Spor

Hasköy’de badminton antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Türkiye - Gürcistan maçının tribün gelirleri Gazze’ye bağışlanacak


Van Spor

Elazığspor yeni hocasıyla 2’de 2 yaptı


Van Spor

Atatürk Üniversiteli milli sporcu Doğukan Demirceylan’dan Avrupa ikinciliği gururu


Van Spor

Kardelen TV’ye spor ödülü


Van Spor

Erzincan’da atıcılık il birinciliği müsabakaları yapıldı


Van Spor

Yeşilyurtspor evinde 3. beraberliğini aldı


Van Spor

Milli güreşçi Sarıçiçek dünya üçüncüsü oldu


Van Spor

Malatya Voleybol deplasmanda, Nicer Hotel Voleybol evinde galip geldi


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Karaman FK: 0


Van Spor

Fenerbahçe'de Şok Karar: İrfan Can ve Cenk Tosun Kadrodan Çıkarıldı


Van Spor

Kars 36 Spor: 4 Şırnak Petrol Spor: 1


Van Spor

Nesine 3. Lig: Malatya Yeşilyurt Spor: 0 - Erciyes 38 Futbol: 0


Van Spor

Bitlis Spor 1916, Ağrı Doğubeyazıt’ı 1-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ